Resultaten voor jeroen meus filet pur in de oven
Jeroen Meus - Tarte tatin van ui met geitenkaas en filet d’Anvers - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/tarte-tatin-van-ui-met-geitenkaas-en-filet-danvers
... Tarte tatin van ui met geitenkaas en filet d’Anvers - Een hartig voorgerecht waarvoor jeroen inspiratie haalde bij die bijzondere ‘omgekeerde’ appeltaart. Hij werkt de kleine tarte tatins met rode ui af met smeuïge geitenkaas met verse kruiden, een simpel ...
Filet pur met ganzenlever | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-pur-met-ganzenlever
... filet pur met ganzenlever - Bak de stukken filet pur bruin langs beide kanten. Haal de filet pur uit de pan en blus de pan met de porto en het water. Voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de helft en werk op met de boter. Serveer de filet bovenop een portie ganzenlever ...
Filet mignon van kalf met morieljes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/filet-mignon-van-kalf-met-morieljes
... filet mignon van kalf met morieljes - Verwarm uw oven voor op 200°C. Smeer de filet mignon in met mosterd en laat ongeveer 45 min. bakken. Vergeet het vlees niet te draaien opdat het aan alle kanten gebakken wordt. Spoel intussen de morieljes en laat ze weken in wodka. ...
Filet mignon met ananas, Ananas : Recepten – e-gezondheid.be
http://recept.e-gezondheid.be/filet-mignon-met-ananas/recept/424
... Bereiding voor filet mignon met ananas Ontvet de filet mignon. Schil de ui en snipper fijn. Schil de ananas en snij in stukken. Rasp de gember.In een pan laat je de filet mignon garen. Haal ze er dan uit en laat de ui ongeveer 5 minuten smelten terwijl u wat roert.Voeg ...
Receptjes.be - Recepten - Dieet en Afslankrecepten - Slawrap Filet Americain
http://www.receptjes.be/recept_slawrap_filet_americain.html
... Slawrap filet Americain Ingredienten Voor 1 Persoon: - 1 tot 2 stukken slablad (heel) - 50 gram filet americain - 10 gram zongedroogde tomaat - 50 gram paprika - 10 gram rauwe uiBereidingswijze Pel het slablad van een krop ijsbergsla (eventueel 2). Smeer deze in met ...
https://koken.vtm.be/recept/duo-van-filet-pur
... Duo van filet pur - Kuis de filet pur op en snij 4 mooie stukken van ongeveer 200 gr. Snij van de rest een fijne tartaar. Snij de sjalot fijn en doe ze onder de tartaar. Voeg de mayonaise, graanmosterd en de kappertjes toe. Meng en kruid af met peper en zout naar smaak. ...
Faux filet met boontjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/faux-filet-met-boontjes
... Faux filet met boontjes - Smelt boter en bak de faux filet mooi bruin langs beide zijden. Voeg er de versneden ui, sjalot, look, tijm en laurier bij. Zet gedurende 45 minuten in een oven van 160-170°C. Haal het vlees uit de ovenschaal. Blus met de rode wijn, water en ...
Recepten - Filet pur en witloof in de wok
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Filet_pur_en_witloof_in_de_wok
... Bereidingswijze Snijd de stronkjes witloof in 4. Snijd de filet pur in reepjes. Snijd de paprika, perzik en ui eveneens in reepjes. Verhit de olie en bak de reepjes filet pur halfgaar. Leg het vlees op een bordje. Verhit de olie, bak de ui goudbruin en voeg er nadien ...
Filet pur met foie gras, zout en broodkruim | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/filet-pur-met-foie-gras-zout-en-broodkruim
... filet pur met foie gras, zout en broodkruim - Wikkel de aardappel in aluminiumfolie en leg op de grill. Kruid de filet pur met peper en zout. Smeer er een klein beetje olijfolie over. Leg op de grill. Hak de peterselie, meng met parmezaan en broodkruim. Schik de ganzenlever ...
Filet pur in bladerdeeg met knolselder en appel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/filet-pur-in-bladerdeeg-met-knolselder-en-appel
... filet pur in bladerdeeg met knolselder en appel - Kruid de filet pur en kleur alle kanten dicht. Giet het vet uit de pan en blus met de vijgen compote, frambozen azijn en de rundsfond en laat 1/3 inkoken. Smeer het vlees in met mosterd en rol in de sneetjes parmaham ...