Resultaten voor jeroen meus dagelijkse kost lengfilet

Lengfilet met groentenratatouille omwikkeld met Breydelspek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lengfilet-met-groentenratatouille-omwikkeld-met-breydelspek

... lengfilet met groentenratatouille omwikkeld met Breydelspek - Snij de peper en de courgette in een brunoise (hele fijne blokjes). Maak een vinaigrette op basis van olie en azijn en voeg de groentjes eraan toe. Zorg dat de vinaigrette niet te fijn is zodanig dat de groentjes ...

Lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/lengfilet-met-spitskool-pastinaakpuree-en-pittige-tomatensalsa/

... lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa Bereid alle ingrediënten voor zoals aangegeven. Verwarm een kookpot met een scheutje olijfolie. Stoof hierin de pastinaak en voeg de helft van de ajuin toe. Voeg af en toe een scheutje water toe tot de ...

Jeroen Meus - Papillot van leng met schelpjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/papillot-van-leng-met-schelpjes

... Papillot van leng met schelpjes - Voor een kok zijn pas geslepen messen een beetje als verse lakens. Denk er af en toe eens aan om die van u ook een slijpbeurt te geven. jeroen kan zijn messen goed gebruiken om de groenten voor de papillotten zeer fijn te snijden. Hij ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...

Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen

... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot ...

Jeroen Meus - Gebakken kalfslever met spruitjesstoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kalfslever-met-spruitjesstoemp

... Gebakken kalfslever met spruitjesstoemp - jeroen maakt al eens graag klassieke, Vlaamse kost. In dit geval gaat hij aan de slag met kalfslever, spruitjes en een saus met gebakken spekjes. De liefhebbers van degelijke dagelijkse kost zullen dit zeker weten te smaken! ...

Jeroen Meus - Wortelstoemp met chipolata - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wortelstoemp-met-chipolata

... Wortelstoemp met chipolata - Vandaag staat er comfortfood op de tafel: een stuk worst met eenvoudige wortelstoemp. Dat is dagelijkse kost waar je groot én klein plezier mee doet.Extra materiaal:Keukentouw Een pureestamper  - 0. Schil de aardappelen en snijd ze ...

Jeroen Meus - Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-jonge-wortelen-picklesmousseline-en-aardappelen

... Varkenskotelet met jonge wortelen, picklesmousseline en aardappelen - Met de zomer in zicht gebruikt jeroen vandaag al eens de barbecue om echte dagelijkse kost op klaar te maken. Een lekker sappige gegrilde varkenskotelet met geroosterde wortelen en aardappelen (eveneens ...