Resultaten voor jeroen meus babi pangang

Babi pangang recept | Zo maak je 'm! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/babi-pangang/

... babi pangang babi pangang zelf maken is niet moeilijk met dit recept voor de allerlekkerste babi pangang. Snijd de hamlappen in reepjes/stukjes. Meng in een kom het vlees met de rest van de ingrediënten voor het vlees. Dek het geheel af en laat (minimaal) ...

Jeroen Meus - Babi pangang van portobello - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/babi-pangang-van-portobello

... babi pangang van portobello - Krokant gebakken reepjes champignon in zoetzure saus met gemarineerde groenten en rijst. Dit is Jeroens vegetarische versie van babi pangang, de gekende Chinese meeneemklassieker. Dit smaakt minstens even lekker! - Verwijder de steeltjes ...

Jeroen Meus - Babi pangang - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/babi-pangang

... babi pangang - Gemarineerde groenten met daarop krokant gebakken stukjes varkensvlees en een zoetzure saus. Dat is Jeroens lievelingsgerecht bij de Chinees, maar hij maakt het ook met plezier zelf klaar. - Het vlees Pel de sjalot en de knoflook. Schil de gember. ...

Babi pangang | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/babi-pangang

... babi pangang - Meng alle ingrediënten voor de marinade. Leg het vlees in een schotel en overgiet met de marinade. Dek af met aluminiumfolie en laat 2u trekken. Doe het vlees in een kookpot en zet onder met water. Laat 1 à 1,5u pruttelen op een licht vuur zonder deksel. ...

Babi pangang | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/babi-pangang

... babi pangang - Vermeng alle ingrediënten voor de marinade Hak ¾ van de zoete ui fijn en verstrooi over de varkenslapjes. Besprenkel vervolgens de marinade over de varkenslapjes en laat twee uur marineren Doe de gemarineerde varkenslapjes in een pot en dek af met water. ...

Babi pangang van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/babi-pangang-van-sofie-dumont

... Bereiding Vermeng alle ingrediënten voor de marinade Hak ¾ van de zoete ui fijn en verstrooi over de varkenslapjes. Besprenkel vervolgens de marinade over de varkenslapjes en laat twee uur marineren Doe de gemarineerde varkenslapjes in een pot en dek af met water. ...

De keuken van Johanna: Babi ketjap

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/04/babi-ketjap.html

... babi ketjap Zo, de voorbereidingen voor de rijsttafel voor morgen vorderen gestaag. In de koeling staan al verschillende gerechten, gereed om verwarmd en opgediend te worden. Het meeste werk zit er alweer op. De Indische keuken kenmerkt zich doordat de gerechten dagen ...

Geroosterde saté van varkensvlees met pindasaus (saté babi) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/geroosterde-sate-varkensvlees-pindasaus-sate-babi

... Geroosterde saté van varkensvlees met pindasaus (saté babi) 4 personen 5 min voorbereiden 20 min bereiden 1 uur wachten waardering7.5obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesIndonesisch Ingrediënten 500 g speklapjes 3 eetlepels ketjap manis 4 teentjes knoflook, geperst ...

Recept babi ketjap | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-babi-ketjap/

... Recept babi ketjap Lonny Gerungan is een tovenaar. Dat zeg ik niet omdat ik het laatste deel van Harry Potter aan het lezen ben, maar omdat hij Indonesisch kan koken. Terwijl ik, ondanks dik dertig jaar ervaring in Europese toverdranken brouwen, nergens ben als ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...