Resultaten voor italiaans
Kapucijnerschotel op z'n Italiaans - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bonen/kapucijnerschotel-italiaans
... Kapucijnerschotel op z'n italiaans 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans bevat per portie710 kcal 31 g eiwit 45 g vet 47 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel olie 1 dunne prei, in dunne ...
Italiaans stoofvlees | Makkelijk te bereiden! | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/italiaans-stoofvlees/
... italiaans stoofvlees Maak eens stoofvlees op de Italiaanse manier met rode wijn en oregano. Lekker! Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Bestrooi het vlees met wat bloem. Verwarm de boter in de pan en voeg het vlees, de ui, knoflook en een snufje zout en peper toe. ...
https://koken.vtm.be/recept/italiaans-broodje
... italiaans broodje - Het broodje opensnijden en besmeren met de roomkaas. Besprenkelen met een goede olijfolie en kruiden met versgemalen peper. Hierop de in stukken gesneden zonggedroogde tomaten, olijven en gewassen rucola leggen. Wens je er alsnog vlees tussen te leggen, ...
Carolines blog: Italiaans pannetje
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/italiaans-pannetje.html
... italiaans pannetje Ingrediënten voor 2 personen:- 1 zak voorgekookte aardappelschijfjes, 450g- verse Italiaanse kruiden of gedroogde naar smaak- 150 g feta- 1 courgette in halve schijfjes- restje groene asperges, in stukjes- zout/peper- olijfolie Bereiden:Bak de aarda ...
Italiaans geroosterde vijgen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/italiaans-geroosterde-vijgen
... italiaans geroosterde vijgen - Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. Meng de honing met de azijn en bestrijk hiermee de vijgen met een kwastje. Strooi er peper over. Wikkel de vijgen in de reepjes ham. Leg op keukenpapier in een glazen ...
Stoemp op zijn Italiaans | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-op-zijn-italiaans
... Stoemp op zijn italiaans - Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot. Snijd de tomaten, de Gandaham en de ui fijn en stoof aan in olijfolie. Als alles mooi is aangestoofd doe je er de mozzarella bij. Voeg deze mengeling bij de aardappelen en ...
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/zeeuwse-mosselen-op-zn-italiaans
... Zeeuwse mosselen op z’n italiaans - Teentje knoflook fijnhakken en in olijfolie aanbakken in een grote ketel. Vervolgens de mosselen er bij doen en het deksel op de ketel zetten. De mosselen laten open gaan en dan blussen met de witte wijn. Ondertussen de pasta al dente ...
Zeebaars op z'n Italiaans - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeebaars/zeebaars-italiaans
... Zeebaars op z'n italiaans 6 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering6.3obv 3 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 750 g vastkokende aardappelen (bijv. Charlotte) boter of olie, om mee in te vetten 250 g kerstomaatjes handvol ...
Italiaans stoofpotje met worstjes en bonen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/italiaans-stoofpotje-worstjes-bonen
... italiaans stoofpotje met worstjes en bonen 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 8 gekruide worstjes 1 eetlepel olijfolie 1 grote ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt ...
Aardappeltjes op zijn Italiaans | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/aardappeltjes-op-zijn-italiaans
... Aardappeltjes op zijn italiaans - Aardappeltjes met de schil laten koken in zoutwater. Iets laten afkoelen, schillen en in 2 snijden in de lengte. Met een lepel lichtjes uithollen. Carpaccio kruiden met olie, peper en zout. Parmezaan in schilfertjes snijden. Alle ingrediënten ...