Resultaten voor hopscheuten

Bereiden van hopscheuten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/bereiden-van-hopscheuten

... Bereiden van hopscheuten - Koop altijd verse hopscheuten, kan je herkennen aan de witte kleur en de krokantheid! Eerst gaan we de scheuten reinigen : KRAAK (niet snijden) het achterste vezelachtige gedeelte van de hopscheut af. Was de hopscheuten door ze 5 tot 6 keer overvloedig ...

Hopscheuten met zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hopscheuten-met-zalm

... hopscheuten met zalm - Meng water met een beetje bloem en citroensap. Voeg de hopscheuten eraan toe als het water bijna kookt, laat het opkoken en neem de pan vervolgens van het vuur. Pocheer de eitjes in een beetje water met azijn. Doe de room in een pannetje met een beetje ...

Hopscheuten met mousselinesaus | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/hopscheuten-met-mousselinesaus

... e, meng tot een mousselinesaus. Neem een klein kookpannetje en vul dit met water en citroensap, zet op een zacht vuurtje. Neem de hopscheuten en leg ze in het citroenwater, laat ze er een minuutje in liggen. Neem een steelpan en laat boter smelten. Doe de hopscheuten bij de boter. Serveer de hopscheuten met garnalen en de mousselinesaus. Neem een dun schijfje appel en een eierdooier, brand de eierdooier dicht en leg op het schijfje appel ...

Poperingse hopscheuten met gepocheerd ei, sabayon van Pier Kloeffe bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/poperingse-hopscheuten-met-gepocheerd-ei-sabayon-van-pier-kloeffe-bier

... Poperingse hopscheuten met gepocheerd ei, sabayon van Pier Kloeffe bier - Maak de sabayon: sla de eierdooiers op het vuur krachtig op met 25 cl bier, tot je de bodem van de pan ziet. Doe er dan, al kloppend, druppelsgewijs de geklaarde lauwe boter bij. Pocheer de eieren in ...

Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-hopscheut-scheermes-en-bloedworst

... graden gedurende 4 minuten. Bak de bloedworst krokant aan beide kanten. Maak het tempurabeslag met Sint-Bernardus 8 en dompel de hopscheuten in het beslag. Frituur op 170 graden.  Schik de hopscheut en bloedworst op het scheermesje. Serveer.  Ingrediënten 4 dikke hopscheuten 4 scheermessen 1 bloedworst 100 g quinoa 2 takjes dragon peper zout voor het tempurabeslag 1 dl Sint-Bernardus 8 100 g tempurabloem 1 eidooier 1 dl water ...

Gegrilde dorade met taugé en peterseliesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/dorade/gegrilde-dorade-tauge-peterseliesaus

... in een glaasje serveren. Variatietip Dit recept is ook heel lekker met zeebaars. In het seizoen kunt u de taugé vervangen door hopscheuten. KookboekHet recept 'Gegrilde dorade met taugé en peterseliesaus' is afkomstig uit het kookboek... Een snuifje kruidenBenjamin CollombatMet kruiden en specerijen geeft u uw recepten een aparte finishing touch. In dit smaakvolle boek deelt Benjamin Collombat, gedreven en enthousiaste chef van... lees verder© Terra Lannoo. ...