Resultaten voor hoorntjes van bladerdeeg en banketbakkersroom roger van damme

Horentjes met patisseriecrème | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/horentjes-met-patisseriecreme

... Horentjes met patisseriecrème - Haal het bladerdeeg uit de koelkast en versnijd in lange repen van 2 à 3 cm. Neem een hoorntjesvorm en draai het deeg er losjes rond, beginnend van het puntje. Laat 2 à 3 cm van de bovenkant vrij. Smeer het opgeklopt eigeel over het deeg ...

Schuimtaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/schuimtaart

... Schuimtaart - Bak de voorverpakte bladerdeeg blind in een bakvorm. Klop de eiwitten stijf met 1/3 van de suiker. Op het einde spatel je de rest van de suiker erdoor. Bestrijk de gebakken bladerdeeg met banketbakkersroom en daarboven de opgeklopte eiwitten. Bak in een oven ...

Recept voor eclairs gevuld met banketbakkersroom | njam!

http://www.njam.tv/recepten/eclairs-gevuld-met-banketbakkersroom

... bereiden: maak het soezenbeslag: Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de boter met de melk en het water en breng aan de kook. Roer er op een zacht vuur de bloem onder tot een droog mengsel. Voeg een snuifje fleur de sel toe en doe er één voor één 6 eieren ...

Bladerdeeg met rode vruchten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeeg-met-rode-vruchten

... bladerdeeg met rode vruchten - Smeer het deeg in met het eigeel en laat het gedurende 25 minuten bakken in een oven van 180 graden. Laat afkoelen en snijd ze in twee. Bestrooi beide kanten met poedersuiker en plaats ze even onder de grill. Doe de room bij de banketbakkersroom ...

Hoorntjes met aardappelmousse en olijven

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hoorntjes-met-aardappelmousse-en-olijven

... n filodeeg met olijfolie en rol ze kegelvormig op.Schuif over de steel van een houten lepel of inox garde met de open kant.Bak de hoorntjes krokant in een voorverwarmde oven van 170°C gedurende 7 minuten. Laat volledig afkoelen.Gaar de geschilde aardappelen in licht gezouten water en pureer.Meng de boter onder de puree en breng op smaak met oregano peper en zout.Doe het aardappelmengsel in een spuitzak en vul hiermee vlak voor het serveren de hoorntjes. Het aardappelmengsel mag niet volledig koud zijn.D ...

Recept voor boule de berlin | njam!

http://www.njam.tv/recepten/boule-de-berlin

... bereiden: maak het deeg: Los de gist op in de kokosmelk, maak een kuiltje in de bloem en giet de melk erin. Doe de eidooier en vanillemerg erbij en meng de bloem erdoor. Meng de rest van de ingrediënten door het beslag en kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg tot ...

Kilometertaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kilometertaart

... Kilometertaart - Leg het vel bladerdeeg voor u op het werkblad. Snij er de kantjes af en kleef deze met het eigeel op de randen van het bladerdeegvel. Bestrijk deze randen nogmaals met eigeel. Prik de bodem vol gaatjes zodat deze tijdens het bakken niet zal rijzen, enkel ...

Vanilleroomhoorntjes en worstenbroodkrans | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vanilleroomhoorntjes-en-worstenbroodkrans

... Vanilleroomhoorntjes en worstenbroodkrans - Sam is grote fan van gehakt. Worstenbroodjes zijn dus helemaal zijn ding. Sofie creëert daarom een echte worstenbroodkerstkrans. Als extra toetje krijgt Sam zelfgemaakte hoorntjes met vanilleroom. En afsluiten doen ze met een ...

Fruittaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fruittaart

... Fruittaart - Bak het bladerdeeg voor in een bakvorm in een oven van 180 graden gedurende 20 minuten. Leg bovenop het deeg een boterpapier en daarop een gewicht, bijvoorbeeld gedroogde bonen, grot zout, erwten. Zo gaat het niet rijzen. Maak banketbakkersroom: Kook de melk ...

Driekoningentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/driekoningentaart

... Driekoningentaart - Meng de crème patissière en de broyage tot een glad geheel. Plaats het bladerdeeg in een ronde vorm, prik veelvuldig in met een vork en besmeer dit met de crème patissier. Duw de boon in het mengsel. Bedek de taart met nog een vel bladerdeeg, maak ...