Resultaten voor hoelang moet ik een kant en klaar hammetje vacuum verpakt opwarmen
Recept voor gekookt noothammetje met preistoemp | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gekookt-noothammetje-met-preistoemp
... bereiden: Leg het hammetje in een grote pot koud water met een flinke snuif zout en breng aan de kook. Haal het hammetje uit het water en spoel af onder koud stromend water. Giet het kookvocht weg en vul de pot met vers water. Breng hierin het hammetje samen met het ...
Op grootmoeders wijze met Ivan Pecnik: hammetje met hutsepot en mosterdsaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/op-grootmoeders-wijze-met-ivan-pecnik-hammetje-met-hutsepot-en
... Op grootmoeders wijze met Ivan Pecnik: hammetje met hutsepot en mosterdsaus - een stevig hammetje, een lekkere hutsepot en een zelfgemaakt mosterdsausje, op maandag voelt Ivan Pecnik zich al helemaal thuis in de keuken van Sofie. Afsluiten doen ze met een lekkere tra ...
Recept voor gekarameliseerd hammetje met wortelpuree | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gekarameliseerd-hammetje-met-wortelpuree
... voorbereiden: Vul een grote pot met water en breng aan de kook. Voeg het bouquet marmite en een snuifje zout toe. Doe de hammetjes erbij en laat 2,5 uur zachtjes pruttelen. Haal de hammetjes uit de bouillon. bereiden: Snijd de aardappelen en wortelen in stukjes. Doe ...
Varkenshammetje op de grill met mosterdsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/varkenshammetje-op-de-grill-met-mosterdsaus
... Varkenshammetje op de grill met mosterdsaus - Leg de hammetjes op het werkblad en geef er aan alle kanten insnijdingen in. Vul de gaatjes met de teentjes gepelde look, wat rozemarijn en laurier. Kruid met peper en zout. Leg op de gril en laat rustig BBQ ‘en (ongeveer ...
Sas Kookt!: Rode biet met buffelmozarella
http://saskookt.blogspot.be/2010/10/rode-biet-met-buffelmozarella.html
... Rode biet met buffelmozarella In het groentenpakket van vorige week zaten onder andere 3 rode bieten. ik had nog nooit zelf rode bieten gebruikt in de keuken en had ze zelfs alleen nog maar voorgekookt en vacuüm verpakt gezien in de winkel. een nieuwe uitdaging dus! ...
https://koken.vtm.be/recept/kastanjekroketjes
... Kastanjekroketjes - Stoof de ui lichtjes aan in olijfolie en voeg er vervolgens de in blokjes gesneden kastanjes aan toe. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en voeg ze toe aan het kastanjemengsel. kruid met peper en zout en giet het water erbij. Doe er dan de bouillon ...
Gelakt hammetje met jus van kriekbier en witloofsalade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gelakt-hammetje-met-jus-van-kriekbier-en-witloofsalade
... Gelakt hammetje met jus van kriekbier en witloofsalade - Verhit de boter in een ruime pan en schroei de hammetjes kort toe. Giet er een weinig bier over, dek af en laat in de oven garen gedurende 2 uur op 140°. Overgiet regelmatig met kriekbier. Meng ondertussen de honing ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/poffertjes
... Poffertjes - Doe de bloem in een kom en voeg het ei, de melk en de zure room toe. Het deeg goed doorroeren met de garde. 2 el kristalsuiker toevoegen en goed doorroeren. Verwarm een antikleefpan of een gietijzeren pan (Let op: als je een gietijzeren pan gebruikt, moet ...
Petitfours met rozencrème | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/petitfours-met-rozencreme
... Petitfours met rozencrème - Klop de boter met de gezeefde poedersuiker romig. Klop dan de roomkaas erdoor tot de massa mooi glad is; roer het rozenwater en de rozenconfituur door de botercrème. Snijd de cake horizontaal in 4 dunne plakken. Bestrijk 3 plakken cake met ...
Recept voor erwtensoep met rookvlees en croutons | njam!
http://www.njam.tv/recepten/erwtensoep-met-rookvlees-en-croutons
... bereiden: Stoof de uien aan in een klontje boter. Snijd het groen van de prei in grove stukken en houd het wit bij voor later. Spoel de gesneden prei af onder koud stromend water en stoof samen met de ui verder aan. Doe de erwten erbij en vul aan met water totdat alles ...