Resultaten voor groenteschotel in de oven jeroen meus

Jeroen Meus - Vegetarische groenteschotel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vegetarische-groenteschotel

... Vegetarische groenteschotel - Gehakt ‘Parmentier’ is een klassieke ovenschotel in laagjes. Maar denk het gehakt gewoon even weg. Voor wie principieel of tussendoor eens een maaltijd wil zonder vlees, is dit een ideaal gerecht. jeroen combineert een hele waaier aan ...

ALDI België - Gepaneerde visfilet met groenteschotel en aardappelen

http://nl.aldi.be/aldi_gepaneerde_visfilet_met_groenteschotel_en_aardappelen_604.html

... Ingrediënten 4 gepaneerde visfilets groenteschotel met aardappelen 1 tl gehakte tijm Bereidingswijze Bereid de gepaneerde visfilets zoals aangegeven op de verpakking. Bereid de groenteschotel met aardappelen zoals aangeven op de verpakking. Serveer samen en werk af met de ...

Recept voor Warme groenteschotel met artisjok, spek en ei | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/warme-groenteschotel-met-artisjok-spek-en-ei/

... neden spek op. Zet nog enkele minuten in de oven.Bak ondertussen 4 mooie spiegeleieren in 2 eetlepels Solo. Schik de eieren op de groenteschotel en serveer. Tip: Tips van JeroenHeb je liever verse artisjokharten? Dat kan! Maar let dan wel goed op de kwaliteit van je artisjok en maak hem correct schoon.Je kan dit gerecht ook perfect bereiden met een klassieke ui. Maar rode ui oogt nu eenmaal mooier en brengt wat extra kleur in je gerecht. Geniet van Warme groenteschotel met artisjok, spek en ei ...

Jeroen Meus - Rog uit de oven en geplette aardappel met zongedroogde tomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/rog-uit-de-oven-en-geplette-aardappel-met-zongedroogde-tomaten

... Rog uit de oven en geplette aardappel met zongedroogde tomaten - jeroen pocheert de rog in de oven met wat witte wijn. Daarbij maakt hij eenvoudige geplette aardappelen met veldsla en zongedroogde tomaten. Aan het einde krijgt de rog een lekkere kruidenkorst. Het recept ...

Jeroen Meus - Kabeljauw in de oven met peterseliepuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kabeljauw-in-de-oven-met-peterseliepuree

... Kabeljauw in de oven met peterseliepuree - de kabeljauw gaart samen met de groenten in de oven. Zo geeft de jus van de vis nog meer smaak aan het gerecht dat een tikkeltje zoetzuur smaakt door de azijn en de honing. - Verwarm de oven voor tot 200 °C. Schil de aardappelen en ...

Jeroen Meus - Rog met prei uit de oven - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/rog-met-prei-uit-de-oven

... Rog met prei uit de oven - Rog is één van de vissen die jeroen het liefst eet. de vleugels van het beestje smaken het best wanneer ze zonder poeha gebakken werden in boter. Hou er wel rekening mee om enkel kraakverse rog te bereiden. jeroen serveert er een ovenschaal vol met ...

Jeroen Meus - Preirolletjes in de oven - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/preirolletjes-in-de-oven

... Preirolletjes in de oven - Witloof met ham en kaas is een Belgische klassieker, maar deze rolletjes met prei zijn minstens even lekker. Door twee soorten kaas te gebruiken, geef ik er een extra twist aan. Eigenlijk is dit een gerecht waar weinig werk aan is en dat relatief snel ...

Jeroen Meus - Banaan in de oven - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/banaan-in-de-oven

... Banaan in de oven - de smaken van banaan en pindanoten gaan goed samen. jeroen bakt een crumble van die populaire apennoten en serveert dat bovenop gebakken halve bananen met een laagje gekarameliseerde suiker. En nu we toch aan het zondigen zijn: lepel er wat pindasaus over ...

Jeroen Meus - Lamsbout in de oven met gratin dauphinois - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamsbout-in-de-oven-met-gratin-dauphinois

... Lamsbout in de oven met gratin dauphinois - Of je nu het paasfeest viert of niet, elke Vlaming schuift graag aan bij een rijkelijke schotel op een familiefeest. Zo wordt het meteen ook een culinaire hoogdag. En dit lamsgerecht mag dan wel niet strikt dagelijkse kost zijn, het ...

Jeroen Meus - Rode poon uit de oven met wilde rijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/rode-poon-uit-de-oven-met-wilde-rijst

... Rode poon uit de oven met wilde rijst - de rode poon krijgt ook wel eens de minder flatterende naam ‘knorhaan’. Blijkbaar maakt het beestje al eens een knorrend geluid op de bodem van de zee. jeroen maakt er een heel eenvoudig ovengerecht mee, met tomaat en verse ...