Resultaten voor groenten voor barbeque
Sangria met gegrilde appelsien | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/sangria-met-gegrilde-appelsien
... Sangria met gegrilde appelsien - Doe de appels, de meloen en de aardbeien in een grote kom. Snij de sinaasappels overlangs door en grill ze 3 minuten op de barbeque. Knijp het sap uit in de kom en voeg ook de schil van de appelsien toe. Doe er de cointreau, de suiker en ...
Aubergines op de barbeque | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/aubergines-op-de-barbeque/
... Natuurlijk kun je aubergines marineren in van alles en nog wat voor je ze op de BBQ knalt. Weet ik ook wel. Maar toch zet ik de marinade van De Man hier. Ik wil het gewoon niet vergeten voor de volgende keer. voor één grote aubergine meng je 6 eetlepels olijfolie, 2 ...
Gegrilde hamburger met aardappelen op de barbecue | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-hamburger-met-aardappelen-op-de-barbecue
... het hoedje eraf en haal die uit. Snij de tomaatjes klein en meng die met de geplette aardappel, mascarpone en oregano. Kruid met groentenkruiden. Maak de saus door de sjalot fijn te snipperen. Meng met de dressing, ketchup, pesto en peterselie. Plaats de aardappelen 20 minuten in de gesloten barbeque. Grill de hamburgers 10 minuten naast de aardappelen op een grillplaat. Serveer met de saus en de aardappelen. Je kan er ook een slaatje bij serveren. Ingrediënten 100 gr salami 4 aardappelen 350 gr varkensgehakt 350 gr rundsgehakt 2 teentjes lo ...
Recept voor energiezuinig groentjes stoven | njam!
http://www.njam.tv/recepten/energiezuinig-groentjes-stoven
... bereiden: Reinig de groenten en snij ze in gelijke, niet te grote stukken. Breng een bodempje (max. 0,5 cm) water aan de kook in de pot. Voeg de groenten toe en breng aan de kook op hoog vuur. Draai het vuur lager en laat de groenten zachtjes gaar stomen. tip: De volle ...
Frosé recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/frose/
... Bereidingstijd: 30 minuten Wachttijd: 360 minuten voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten750 milliliter Rosé 250 gram Frambozen (bevroren)120 milliliter Water 100 gram Fijne Kristalsuiker 1 Citroen 150 gram IJsblokjes Dit recept is ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-van-groenten
... Tempura van groenten - Op zoek naar een krokant aperitiefhapje? Maak snel een beslag, dip je favoriete groenten erin en bak ze goudbruin in de friteuse. Smakelijk! - Snijd de groenten in hapklare stukken (niet te klein).Voeg aan de bloem kleine beetjes water toe. ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-groenten
... Tempura-groenten - Met deze tempura-groenten serveer je aperitiefhapjes met net dat tikkeltje meer - Was de groenten snijd ze in fijne reepjes of stukken naar gelang de groenten.Meng de bloem met maïzena en voeg spuitwater toe tot je een dik papje krijgt.Verhit de ...
Recept voor Tagliatelle met zalm en groenten | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-groenteschotel-met-gebakken-zalm/
... moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 50 g Solo Toevoegen 600 g gegrilde groenten Toevoegen 300 g tagliatelle Toevoegen 500 g zalmfilet Toevoegen Bereidingswijze Kruid en bak de porties zalm in wat Solo. Kook de tagliatelle in gezouten water. Verwarm de groenten ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/grieks-slaatje
... okje feta in kleine blokjes.Giet de couscous af als hij nog al dente af. Spoel meteen met koud water. Laat goed uitlekken.Meng de groenten onder de couscous.Meng er meteen een goeie scheut olijfolie onder.Kruid met goed wat peper en zout. Wij kruiden met citroenzout en met Peper met look onder. Zie tip.Knip er verse kruiden onder: 1 hand peterselie, 1 hand bieslook, en 1 tot 2 takjes munt. De takjes mogen er heel fijn bij geknipt worden.Kruid met 1 soeplepel paprikapoeder en de kruiden die je lekker vindt. Wij kruiden met Happy roots, die bevat look, rozemarijn en chili. Serveer met tzatziki. Of maak een lekker sausje van 3 el mayonaise, 3 el (Griekse) yoghurt, 1 kl mosterd, 1 el peterselie, 1 el bieslook en 1 el dille. Knip de kruiden fijn! Je kan er ook een theelepel honing aan toevoegen als je dat lekker vindt.Smakelijk Stap voor stap foto's Tips:De peper met look kan je vervangen door een half teentje look bij de olijfolie te persen. Kr ...
http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Groentensoep.html
... rundsbouillon peper en zout5 stengels preien3 stengels selder60 g ajuinen1 lepel vermicelli bouillonextract wortel Bereiding : De groenten reinigen en zeer goed wassen. De groenten zeer fijn snijden. De groenten wassen. De groenten te-samen met de rundsbouillon aan de kook brengen. De kruiden en de vermicelli toevoeg ...