Resultaten voor gorgonzolasaus
Witlof met gorgonzolasaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/witlof/witlof-gorgonzolasaus
... Witlof met gorgonzolasaus 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans bevat per portie165 kcal 10 g eiwit 10 g vet 9 g koolhydraten Ingrediënten 4 struikjes witlof 75 g gorgonzola, verkruimeld 50 ...
Gnocchi met gorgonzolasaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/gnocchi/gnocchi-gorgonzolasaus
... Gnocchi met gorgonzolasaus 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 12 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 1 kg kruimige aardappelen 400 g bloem 1 ei 100 ml slagroom 150 g gorgonzola of andere blauwschimmelkaas 1 eetlepel ...
Entrecote met gorgonzolasaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/entrecote-gorgonzolasaus
... Entrecote met gorgonzolasaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 35 g boter 4 entrecotes à ca. 150 g Silvo 4-Seizoenen peper 1 sjalotje, gesnipperd 4 eetlepels witte wijn 125 ...
Carolines blog: Tagliatelle met gorgonzolasaus
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/03/tagliatelle-met-gorgonzolasaus.html
... Tagliatelle met gorgonzolasaus Ingrediënten: - 100 g pancetta of ontbijtspek - 1 ui, fijn gesneden - 250 g (kastanje)champignons - 250 ml droge witte wijn - 125 ml slagroom - 175 g gorgonzola - 250 g tagliatelle Bereiden: 1. Snijd de pancetta of ontbijtspek in kleine ...
Konijn in gorgonzolasaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/konijn-in-gorgonzolasaus
... Konijn in gorgonzolasaus - Kruid de stukken konijn met versgemalen peper en zout. Smelt wat boter in een hete pan en voeg 1 el olijfolie toe. Bak de stukken konijn aan alle kanten goudbruin in zo’n 10 minuten. Snij de knoflook in plakjes en bak samen met de salie mee in de ...
https://koken.vtm.be/recept/gnocchi-di-porro-e-pancetta-in-salsa-al-gorgonzola-gnocchi-van-prei-en-pancetta-met
... Gnocchi di porro e pancetta in salsa al gorgonzola (gnocchi van prei en pancetta met gorgonzolasaus) - Hak de uien zeer fijn. Verhit een bodempje olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en fruit daarin de stukjes ui. Zijn ze glazig, voeg dan de gorgonzola in stukjes toe. Laat ...
Rigatoni met gehakt en tomaten-gorgonzolasaus
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2015/10/rigatoni-met-gehakt-en-tomaten.html
... Rigatoni met gehakt en tomaten-gorgonzolasaus Ingrediënten:- 400 g rigatoni- 2 el olijfolie- 1 ui, gesnipperd- 2 tenen knoflook, fijngehakt- 300 g rundergehakt- 1 blikje tomatenpuree (70 g)- 2 blikken gepelde tomaten ( a 400 g)- 150 g gorgonzola dolce of picante- 2 el fijngehakte ...
http://saskookt.blogspot.com/2014/07/wortelballetjes.html
... pt vond ik op Eerst Koken, maar de Oosterse kruiden die daar beschreven worden liet ik weg omdat ik ze ging serveren met pasta en gorgonzolasaus.Wortelballetjes voor 4 personen:klontje boter350 g geschilde wortels175 g (glutenvrij) broodhandje gehakte peterselie1 à 2 tenen knoflook, gesnipperd75 belegen kaas, geraspt50 g parmezaan, geraspt1 sjalot, gesnipperdzout, peper2 eieren Rasp de wortel ...
Sas Kookt!: Pasta met spruitjes, champignons en gorgonzola
http://saskookt.blogspot.be/2012/01/pasta-met-spruitjes-champignons-en.html
... blokjes en laat die smelten in de room.Breng de saus op smaak met peper en zout. Meng de gebakken spruitjes en champignons met de gorgonzolasaus. Giet de pasta af en roer de saus eronder. Garneer eventueel met wat geroosterde pijnboompitten of andere noten of pitten naar keuze. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: pasta en risotto, vegetarisch ...
Conchiglie met gorgonzola en pistachenoten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/meer-pasta/conchiglie-gorgonzola-pistachenoten
... n het vuur.Kook de conchiglie in veel kokend water met zout beetgaar. Laat ze uitlekken, doe ze in een warme schaal en roer er de gorgonzolasaus, de noten en de Parmezaanse kaas door. Zet het gerecht meteen op tafel. KookboekHet recept 'Conchiglie met gorgonzola en pistachenoten' is afkomstig uit het kookboek... De Zilveren Lepel Pastadiverse auteursIn navolging op het succes van 'De Zilveren Lepel' hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt... lees verder© Unieboek - Van Dishoeck. ...