Resultaten voor geraspte bloemkool
Bloemkool met kaas uit de oven | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/bloemkool-met-kaas-uit-de-oven/
... van een kwast smeer je alle stukjes bloemkool in met de kruidenolie. Bak de bloemkool ongeveer 20 minuten in de oven. Strooi wat geraspte kaas er overheen en zet nogmaals in de oven totdat de kaas gesmolten is. 1 bloemkool, 4 el olijfolie, 1 tl paprikapoeder, 1 tl tijm, 0,5 tl knoflookpoeder, handje geraspte kaas, zout en peper ...
Bloemkool met bacon en lenteui uit de oven...
http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/03/bloemkool-met-bacon-en-lenteui-uit-de.html
... bloemkool met bacon en lenteui uit de oven...Nodig:2 koppen gekookte bloemkool1 kop zure room3/4 kop geraspte kaas3 lenteuitjes, klein gesneden3 plakjes bacon, gebakken en verkruimeldpeper Bereiding:Verwarm de oven voor op 180 graden.Snij de bloemkool in kleine stukjes.Doe ...
Gnocchi ovenschotel met bloemkool | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/gnocchi-ovenschotel-met-bloemkool/
... sjes gedurende 5-8 minuten. Kook de laatste 2-3 minuten ook de gnocchi mee en giet dan het water af. Doe ondertussen de bouillon, geraspte parmezaanse kaas en kruidenroomkaas in een pan die ook in de oven mag. Als de kaas en roomkaas is gesmolten, doe je de gnocchi en bloemkool erbij. Even mengen, wat plakjes mozzarella erboven op en eventueel nog wat extra geraspte kaas en dan kan de ovenschotel de oven in voor 15 minuten. 500 gr bloemkoolroosjes, 500 gr gnocchi ...
Salade van bloemkool en komkommer
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/salade-van-bloemkool-en-komkommer
... Salade van bloemkool en komkommer - Salade van bloemkool en komkommer - Snijd de komkommer in schijfjes met behulp van de dunschiller.Verwijder al het lof van de bloemkool. Snijd de bloemkool in kleine roosjes.Meng de bloemkoolroosjes met de komkommerschijfjes.Doe een ...
Pasta met bloemkool | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/pasta-met-bloemkool/
... 10 minuten. Goed uit laten lekken. Vervolgens doe je 200 ml crème fraîche met 2 eetlepels grove mosterd, een hele flinke hand geraspte kaas in de pastapan en verwarmt dat tot de kaas gaat smelten. Doe er dan de pasta/bloemkool bij en schep het geheel goed om. Dan stort je het in een ovenschaal en stopt er overal stukjes tomaat tussen. Flink wat geraspte kaas en zwarte peper erover en 10 minuten onder de hete gril. Je hoort mij niet zeggen dat je de bloemkool niet kunt vervangen door broccoli en wil je niet vegetarisch dan passen hamblokjes hier heel goed doorheen. Leuk? Delen dan: ...
Roergebakken bloemkool - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/roergebakken-bloemkool/
... Roergebakken bloemkool Ik moet zeggen dat ik niet wist dat bloemkool zo lekker kon zijn! Ik ben gewoon gekookte bloemkool gewend, hooguit met een sausje, maar deze roergebakken bloemkool is zo anders! Deze bloemkool zit boordevol smaak en heeft een lekkere, knapperige ...
Geroosterde bloemkool met amandelen - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-bloemkool-met-amandelen/
... Geroosterde bloemkool met amandelen Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in het eten volgens de seizoenen. Deze maand is bijvoorbeeld dé maand voor bloemkool. Tijd dus voor weer een lekker en snel bloemkool gerecht. Door de bloemkool te roosteren blijft het lekker ...
Bloemkool - Coquilles St. Jacques | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/bloemkool-coquilles-st-jacques
... bloemkool - Coquilles St. Jacques - Maak van 4 bloemkoolroosjes couscous door met een dunschiller korreltjes van de roosjes te schrapen. Snij dunne plakjes van 4 bloemkoolroosjes en giet hierover de verwarmde pekel. Van de restjes van de bloemkool maken we een zalfje door ...
Ceviche van zeetong met bloemkool
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ceviche-van-zeetong-met-drie-structuren-van-bloemkool
... arme dag. Maak een Belgische variant met wijtingfilet van bij ons en je serveert een echte topper. - Meng limoensap en fijn geraspte schil (zeste) met de sjalot olijfolie gin poedersuiker peper en zout. Verdeel over de tongplakjes en laat 15 minuten marineren.Verdeel de bloemkool in roosjes leg 1/3 op bakpapier op een ovenplaat bestrooi met komijn peper en zout. Besprenkel met olijfolie en rooster ...
Recept voor kabeljauw met bloemkool en broccoli | njam!
http://www.njam.tv/recepten/kabeljauw-met-bloemkool-en-broccoli
... s citroen. Doe er de laatste 2 min. de brocollirossjes bij. Kook ze samen beetgaar. Bak de groenten aan in boter. Werk af met de geraspte kaas. Werk af met de groentebouillon. Serveer met gehakte peterselie. Ingrediënten voor 4 personen 4 kabeljauwhaasjes (ca.160g) 1/2 bloemkool 1 brocolli in roosjes 1 citroen in schijfjes 60 gboter 60 ggeras ...