Resultaten voor gepocheerde zalm jeroen meus

Jeroen Meus - Gepocheerde pruimen met pistache-mascarponemousse met wafeltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-pruimen-met-pistache-mascarponemousse-met-wafeltjes

... gepocheerde pruimen met pistache-mascarponemousse met wafeltjes - Een zalige mousse van pistache en mascarpone met zacht gepocheerde pruimen en krokante wafeltjes. Een makkelijk nagerecht dat door iedereen gesmaakt zal worden. - Verwijder de pit uit de pruimen en snijd de ...

Jeroen Meus - Gepocheerde wijting met bloemkoolgratin en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-wijting-met-bloemkoolgratin-en-gekookte-aardappelen

... peper.  12. Zet een deksel op de pan en laat de wijting gaar stomen op het vuur. 13. Giet de aardappelen af. 14. Serveer de gepocheerde wijting met gegratineerde bloemkool en gekookte aardappelen. ...

Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-platte-kaas

... gepocheerde peren met steranijs en platte kaas - Kook suiker en water op met de vanillestokjes, de appelsienschil, de citroenschil, de kaneelstok, de steranijs en de kruidnagel en dit alles op een laag vuur. Doe de peren erbij en laat ze 30 minuten pocheren tot de siroop ...

Jeroen Meus - Gepocheerde rabarber met sabayon van Deus en limoensorbet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-rabarber-met-sabayon-van-deus-en-limoensorbet

... nbsp;in.Haal de stukjes rabarber uit de suikersiroop en laat ze even uitlekken. Dep eventueel een beetje droog.Leg enkele balkjes gepocheerde rabarber op ieders bord en schep er een bolletje limoensorbet op. Lepel er de verse sabayon over.Werk het dessert af met een takje munt en wat verkruimelde ijshoorntjes. ...

Jeroen Meus - Gepocheerde eieren in tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-eieren-in-tomatensaus

... gepocheerde eieren in tomatensaus - Shakshuka is een gerecht op basis van tomatensaus en gepocheerde eieren dat enorm populair is in het Oostelijk halfrond. Zet de pot in het midden van de tafel en geef iedereen een stuk brood om heerlijk te dippen. Gezelligheid gegarandeerd! ...

Jeroen Meus - Bladerdeegtaartje met chocoladepudding en gepocheerde peer - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeegtaartje-met-chocoladepudding-en-gepocheerde-peer

... Bladerdeegtaartje met chocoladepudding en gepocheerde peer - Belgische peren zijn zo ongelofelijk lekker! Zeker in combinatie met donkere chocolade, noten en een krokant koekje van bladerdeeg.  - Chocoladepudding Doe de dooiers met de suiker in de kom van de keu ...

Jeroen Meus - Gepocheerde rog, beurre blanc met kappertjes en spinaziestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-rog-beurre-blanc-met-kappertjes-en-spinaziestoemp

... in gezouten water. Kneus en pel een teen knoflook en kook hem samen met de aardappelen.Wrijf een grote ovenschaal in met boter.De gepocheerde rog Verwarm de visfumet.Kruid de vis aan beide kanten met peper en zout. Leg de vleugels in de ovenschaal.Giet er de visfumet over. Leg er enkele takjes tijm bij. Verdeel een paar klontjes boter over de vis.Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en laat de vis ongeveer 20 minuten pocheren in de voorverwarmde oven. Controleer of de vis klaar is door erin te prikken.De beurre blanc Breng in een steelpan de ...

Jeroen Meus - Chili con carne met chorizo en gepocheerde eieren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chili-con-carne-met-chorizo-en-gepocheerde-eieren

... Chili con carne met chorizo en gepocheerde eieren - Een stevige Mexicaanse stoofschotel met verse chorizo, rode bonen en gepocheerde eieren. Niet voor watjes, maar wel het perfecte comfort food. - De saus Verwarm een scheutje olijfolie in een hoge pan op het vuur. Snijd ...

Jeroen Meus - Gepocheerde rogvleugel en geplette aardappel met selder - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-rogvleugel-en-geplette-aardappel-met-selder

... eg naar smaak een beetje extra zout toe. 13. Serveer iedereen een flinke schep geprakte aardappelen met selder. Leg er een portie gepocheerde rog bovenop. 14. Werk elk bord af met een likje fijne olijfolie en een beetje citroensap. ...

Jeroen Meus - Millefeuille met gepocheerde abrikozen en crème chiboust - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/millefeuille-met-gepocheerde-abrikozen-en-creme-chiboust

... Millefeuille met gepocheerde abrikozen en crème chiboust - Dit is een topdessert met een klassieke ‘crème chiboust’, genoemd naar de patissier die de crème uitvond. Het is banketbakkersroom waar je meringue door roert. jeroen combineert het met gepocheerde abrikozen. ...