Resultaten voor geitenkaasje in filodeeg oude voorgerechten

Warm geitenkaasje met amandelen en muntpesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/warm-geitenkaasje-met-amandelen-en-muntpesto

... Warm geitenkaasje met amandelen en muntpesto - Gril het geitenkaasje. Bak de amandelschilfers aan. Hak de pijnboompitten zeer fijn samen met de munt, de suiker en de olijfolie tot een gebonden pesto. Ontpit de abrikozen, snijd ze in schijfjes, schik ze op een bord en leg de ...

Oude Kaastengels recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/kaasstengels/

... Bereidingstijd: 30 minuten Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten8 plakje Filodeeg 1 stuk Oude Kaas +/- 600 gram1  Ei geklopt1 liter arachanideolie Dit recept is geschreven voor 25 porties. Ook zo gek op die kaastengels die op een lekker bor ...

Hobbykok Pluis: Inspiratie voor de kerst: voorgerechten

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/inspiratie-voor-de-kerst-voorgerechten.html

... Inspiratie voor de kerst: voorgerechten ? Zalmbonbon ?? ? Mosterdsoep ? Geplaatst door Pluis op 12/17/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: kerst, voorgerechten ...

Loempia van zomerfruit | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/loempia-van-zomerfruit

... Loempia van zomerfruit - Het rood zomerfruit niet te klein snijden. Op het filodeeg een beetje honing smeren. Amandelen en suiker in een blender cutteren tot een grof poeder, over het fruit strooien en mengen. Op het filodeeg leggen. Het deeg tot een loempia rollen. De loempia ...

Grondwitloof met honing en geitenkaasje

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebakken-grondwitloof-met-honing-en-zacht-geitenkaasje

... Gebakken grondwitloof met honing en zacht geitenkaasje - Gebakken grondwitloof met honing en zacht geitenkaasje - Snijd de stronken grondwitloof in de lengte door en haal de bittere harde pit (zit in het onderste stuk) eruit.Bestrooi de stronken met peper en zout.Bak ze per ...

Gehakt recept - Gehakt-buideltjes van filodeeg - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/gehakt/gehakt-buideltjes-filodeeg

... Gehakt-buideltjes van filodeeg 15 stuks 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 7 waarderingen HapjeVleesHollands Ingrediënten 3 velletjes filodeeg ½ eetlepel olie 150 g kalfsgehakt 1 kleine prei, in dunne ringen 1 teentje knoflook, gesnipperd ...

Strudel van aardbeien met roomijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/strudel-van-aardbeien-met-roomijs

... Strudel van aardbeien met roomijs - Aardbeien schoonmaken en doormidden snijden. filodeeg openleggen (dubbel plooien voor de sterkte), instrijken met de gesmolten boter en bestrooien met de kristalsuiker. De aardbeien in het midden van het filodeeg schikken op een rijtje en ...

Spanakopita | Griekse feta-spinazie taart | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/spanakopita/

... Spanakopita Een spanakopita is een Griekse hartige taart van filodeeg met feta en spinazie. Errrrg lekker, al zeg ik het zelf, en niet heel moeilijk om te maken. Ook koud smaakt de spanakopita goed, dus als je een stuk over hebt kun je dat de volgende dag als lunch opeten. ...

Groentjes in filodeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/groentjes-in-filodeeg

... Groentjes in filodeeg - Verwarm de olie in een anti-kleefpan. Snijd alle groentjes in kleine blokjes en stoof ze aan in de de pan gedurende enkele minuten. Kruid met peper & zout. Laat ze uitlekken en afkoelen op keukenpapier. Snijd een vierkant uit het filodeeg, gebruik ...

Filodeegkoekjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filodeegkoekjes

... Filodeegkoekjes - Bak het filodeeg gedurende 5 minuten op 180° C. Laat vervolgens afkoelen en verbrijzel het. Meng het met de chocolade, niet warmer dan 38° C. Schik de koekjes op bakpapier. Plaats in de koelkast om af te koelen. Werk eventueel af met witte chocolade er ...