Resultaten voor gebraden kippenbillen op grootmoeders wijze

Bretontaart op Grootmoeders wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/bretontaart-op-grootmoeders-wijze

... Bretontaart op grootmoeders wijze - Doe de boter en de suiker in een kom en klop met een handmixer romig; voer daarbij geleidelijk aan de snelheid op. Voeg de eierdooiers, de bloem en de rum toe. Strijk de helft van het mengsel uit in de beboterde bakvorm. Schik er de ...

Lamsbout op grootmoeders wijze

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/lamsbout-op-grootmoeders-wijze

... Lamsbout op grootmoeders wijze - Voor lamsbout op grootmoeders wijze heb je wat geduld nodig, maar het sappige vlees is het wachten meer dan waard. Kies voor lamsvlees met het Pastorale-keurmerk. Je vindt hier de verkooppunten in Vlaanderen. - Verwarm de oven op ...

Kippenbillen met rozemarijn en citroen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kippenbillen-met-rozemarijn-en-citroen

... kippenbillen met rozemarijn en citroen - Snijd de billen in 2 stukken en kruid ze met peper en zout. Bak ze in een beetje bakboter aan alle kanten krokant. Haal de kippenbillen vervolgens uit de pan. Hak de ui en de rozemarijn fijn en pel de lookteentjes. Haal de schil ...

Zoet kruimeldeeg op grootmoeders wijze | Jamie Oliver

https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/zoet-kruimeldeeg-op-grootmoeders-wijze

... Zoet kruimeldeeg op grootmoeders wijze - Zeef de bloem van op een hoogte op een schoon werkblad en zeef daarbovenop het suikerglazuur. Kneed met je handen de blokjes boter door de bloem en de suiker. Wrijf daarvoor met je duimen tegen je vingers tot je een fijn, kruimelig ...

Grootmoeders hutsepot

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/grootmoeders-hutsepot

... grootmoeders hutsepot - grootmoeders hutsepot, dat is een lekker voedzaam stoofpotje met tal van groenten en stukjes rookworst. - Schil de aardappelen en snijd ze in 4 stukken.Snijd de kool en de uien fijn en de wortelen in blokjes van 1 cm.Snijd de rookworst in plakken ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: Pascale Naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 Directions: ...

Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/salade-van-veldsla-kip-knolselder-en-aardpeer-met

... Bereiding Je kan dit maken met gegaarde kippenbillen. Heb je dit niet? Gaar dan de kippenbillen in een lekkere bouillon. Pel de ui, steek de kruidnagels in de ui. Snij de wortelen grof. Breng een grote pot water aan de kook met de grofgesneden groenten, kruiden en kip ...

Jeroen Meus - Kippenbillen op de bbq met peper-citroenboter, sla en tomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenbillen-op-de-bbq-met-peper-citroenboter-sla-en-tomaten

... kippenbillen op de bbq met peper-citroenboter, sla en tomaten - Een klassieker, maar dan op de barbecue: kip met sla en tomaten. Waarschijnlijk het meest eenvoudige barbecuegerecht dat er bestaat, maar o zo lekker! Gewoon doen!  - Wrijf de kippenbillen in met ...

Peterseliewortel soep

http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Peterseliewortel%20soep.html

... class="recipe">Peterseliewortel soepje kan de peterseliewortel vervangen door pastinaak.Ingrediƫnten : peper en zout2 eetlepels maggi julienne600 g peterseliewortel1 prei2 aardappelen3 takjes selder2 kippenbillen200 g kippengehakt1 ajuin2 bouillonblokjes(kip) Bereiding ...

Kip paprika in de oven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kip-paprika-in-de-oven

... Kip paprika in de oven - Snijd de aardappelen, ui, look in stukken. Ontvouw de braadzak. Snijd de kippenbillen in twee en doe ze in de braadzak. Giet er het paprika kruidenmengsel over. Voeg er de aardappelen, uisnippers, spek, peterselie en de look bij. Maak de zak goed ...