Resultaten voor gebakken paling op grootmoeders wijze

Paling met peterselie en look | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paling-met-peterselie-en-look

... paling met peterselie en look - paling is een ware delicatesse. Sofie maakt er een super gerechtje van: paling op provençaalse wijze.  Spoel de paling grondig. Kruid de paling met peper en zout. Bak de paling daarna 10 minuten in arachideolie. Blus met witte wijn. Laat ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Snijbonen op Grootmoeders Wijze

http://www.receptjes.be/recept_snijbonen_grootmoeders_wijze.html

... Snijbonen op grootmoeders wijze Ingredienten Voor 2 Personen: - 30 verse snijbonen - 1 sjalotje (gesnipperd) - peper en zout - nootmuskaat - bakboter - 10 cl waterBereidingswijze Verwijder de uiteinden van de snijbonen. Snij de snijbonen dwars in kleine schuine reepjes. ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Champignons op Grootmoeders Wijze

http://www.receptjes.be/recept_champignons_grootmoeders_wijze.html

... Champignons op grootmoeders wijze Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gr champignons (in schijfjes gesneden) - 100 gr spekblokjes - 3 teentjes knoflook (fijngesneden) - 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) - bakboter - peper en zoutBereidingswijze Smelt wat boter in een ...

Bretontaart op Grootmoeders wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/bretontaart-op-grootmoeders-wijze

... Bretontaart op grootmoeders wijze - Doe de boter en de suiker in een kom en klop met een handmixer romig; voer daarbij geleidelijk aan de snelheid op. Voeg de eierdooiers, de bloem en de rum toe. Strijk de helft van het mengsel uit in de beboterde bakvorm. Schik er de ...

Paling roken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken

... paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem in ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Konijn op Grootmoeders Wijze

http://www.receptjes.be/recept_konijn_grootmoeders_wijze.html

... Konijn op grootmoeders wijze Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 panklaar konijn (in stukken gesneden) - bakboter - 50 cl bruin bier (naar keuze) - 1 ajuin (fijngesneden) - peper en zout - muskaatnoot - water - azijnBereidingswijze Zet de stukken konijn onder water en voeg ...

Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-paling-in-room-en-corne-de-gatte-met-kervel

... de kervel bij de aardappelen. Als de saus te dik is, voeg dan een scheutje water toe. Strooi de dragon over de paling. Serveer de gebakken paling, met roomsaus en aardappelen en een stukje citroen. Ingrediënten 1 kg paling 250 ml room 1 bot dragon 1 el mosterd 1 sjalot 200 ml witte wijn 3 el bloem 1 klontje boter 1 bot kervel 800 g Corne De Gatte peper zout 2 citroen 1 takje tijm 1 blaadje laurier ...

Gebakken paling in 't groen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-paling-in-t-groen

... gebakken paling in 't groen - paling is het lievelingsgerecht van Bart Vanneste. paling in 't groen eet je normaal met een rijkelijke roomsaus. Sofie maakt echter een aparte versie. Ze bakt de paling en serveert hem dan met enorm veel groene kruiden. Ideaal als hapje!Wijn: ...

Recept voor teryaké van paling | njam!

http://www.njam.tv/recepten/teryake-van-paling

... Bereiden: Leg de satéprikkers in water. Snij de paling in stukken van 4 à 5 cm. Meng alle ingrediënten voor de marinade en warm 1 minuut op tot de suiker gesmolten is. Laat wat afkoelen. Leg de paling in een kom en giet er de marinade over. Laat 1 uur afgedekt marineren ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Appeltaart op Grootmoeders Wijze

http://www.receptjes.be/recept_appeltaart_grootmoeders_wijze.html

... Appeltaart op grootmoeders wijze Ingredienten Voor 6 Personen: - 4 appels (vb jonagold, pink lady...) - 0.4 L room - 150 gram suiker - 4 eieren - 1 vanillestok - kaneelpoeder - 1 rol kruimeldeeg - 1 bakvorm van 20 cm - bloem - boter - bakpapier - gedroogde erwtenBere ...