Resultaten voor gebakken paling in roomsaus met champignons en oesterzwammen

Paling in roomsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-roomsaus

... paling in roomsaus - Kruid de paling met peper en zout en haal hem door de bloem. Bak hem mooi aan in een beetje boter, voeg de fijngehakte look en de oesterzwammen eraan toe en laat alles mooi aanbakken. Blus vervolgens met water, voeg de groentebouillon, het citroensap ...

Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus

... paling in roomsaus - Doe de boter in een braadpan en zet op een hoog vuur. Snij de paling in stukken en kruid hem met peper, zout en viskruiden. Rol de paling door wat bloem en schud goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet de ...

Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-paling-in-room-en-corne-de-gatte-met-kervel

... de kervel bij de aardappelen. Als de saus te dik is, voeg dan een scheutje water toe. Strooi de dragon over de paling. Serveer de gebakken paling, met roomsaus en aardappelen en een stukje citroen. Ingrediënten 1 kg paling 250 ml room 1 bot dragon 1 el mosterd 1 sjalot 200 ml witte wijn 3 el bloem 1 klontje boter 1 bot kervel 800 g Corne De Gatte peper zout 2 citroen 1 takje tijm 1 blaadje laurier ...

Gebakken paling in 't groen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-paling-in-t-groen

... gebakken paling in 't groen - paling is het lievelingsgerecht van Bart Vanneste. paling in 't groen eet je normaal met een rijkelijke roomsaus. Sofie maakt echter een aparte versie. Ze bakt de paling en serveert hem dan met enorm veel groene kruiden. Ideaal als hapje!Wijn: ...

Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-spek-look-oesterzwammen-en-champignons

... Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons - Fazant lijkt op kip, maar is toch iets specialer. Met dit stukje wild kun je al eens uitpakken tijdens Kerstmis, Nieuwjaar en andere feestdagen. Serveer het met spek en boschampignons en je hebt een topgerecht! Bak ...

Toast met gorgonzola en gebakken oesterzwammen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/meer-brood/toast-gorgonzola-gebakken-oesterzwammen

... Toast met gorgonzola en gebakken oesterzwammen 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVegetarischHollands bevat per portie275 kcal 10 g eiwit 17 g vet 21 g koolhydraten Ingrediënten 2 sneetjes wit (casino)brood ...

Paling roken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken

... paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem in ...

Gebakken varkenskroontje met lichte roomsaus, oesterzwammen en gevulde aardappel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-varkenskroontje-met-lichte-roomsaus-oesterzwammen-en-gevulde-aardappel

... gebakken varkenskroontje met lichte roomsaus, oesterzwammen en gevulde aardappel - Kruid het varkenskroontje met zout en peper. Verwarm de oven voor tot 200°C. Kleur het vlees kort in boter. Kook de knoflookteentjes gedurende 20 minuten in ruim water. Spoel ze in koud ...

Varkenslende met spek en champignons | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenslende-met-spek-en-champignons

... Varkenslende met spek en champignons - Snipper de rode ui, look, champignons en de oesterzwammen. Kruid het vlees aan beide kanten met PH Pepermix en bak het aan beide kanten. Voeg de look toe, de champignons, de oesterzwammen, rode ui, tijm, laurier, rozemarijn en spek. ...

Paling met peterselie en look | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paling-met-peterselie-en-look

... paling met peterselie en look - paling is een ware delicatesse. Sofie maakt er een super gerechtje van: paling op provençaalse wijze.  Spoel de paling grondig. Kruid de paling met peper en zout. Bak de paling daarna 10 minuten in arachideolie. Blus met witte wijn. Laat ...