Resultaten voor gebakken ganzenlever met portosaus dagelijkse kost

Ganzenlever gebakken met appels en Calvados | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ganzenlever-gebakken-met-appels-en-calvados

... ganzenlever gebakken met appels en Calvados - Snij de appels in 8 en verwijder het klokhuis. Smelt een klontje boter in een kleefpan op een zacht vuurtje. Laat de appels mooi aanbakken. Snij de ganzenlever in schijven van 1,5 cm dik en kruid ze met peper & zout. Warm ...

Jeroen Meus - Lamskroon met peterseliekorst, aubergine, portosaus en pommes noisettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-peterseliekorst-aubergine-portosaus-en-pommes-noisettes

... gelijkse kost geen dagelijkse kost zou zijn zonder klassieke bereidingen haalt Jeroen vandaag nog eens alles uit de kast! Perfect gebakken lamsvlees met een korst van peterselie, kaviaar van aubergines en een dieprode portsaus. En dat alles met gebakken aardappelballetjes en een kruidensalade met veldsla. - Laat de oven voorverwarmen tot 180°C en d ...

Gebakken ganzenlever met crème van rode biet | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-creme-van-rode-biet

... or een lijntje rode bietmayonaise op het bord te doen, en vervolgens de gemarineerde groentjes hierop te plaatsen. Werk af met de gebakken ganzenlever, waar je het poeder van peperkoek op strooit en wat frisse groene kruiden. Ingrediënten 4 stukjes ganzenlever van ongeveer 50 gram 1 granaatappel 2 radijsjes 2 el mayonaise 2 gekookte rode bieten baslamicoazijn 1 el suikersiroop 4 schijfjes peperkoek scheutje olijfolie scheutje xeresazijn peper en zeezout ...

Gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-rode-biet-poeder-van-peperkoek

... oor een lijntje rode bietmayonaise op het bord te trekken en vervolgens de gemarineerde groentjes hierop te plaatsen. Werk af met gebakken ganzenlever. Strooi daarop het poeder van peperkoek. Eindig met de rode bietolie en broodkrokantjes. Ingrediënten scheutje xeresazijn scheutje olijfolie 1 gekookte rode biet 4 radijzen 4 schijven peperkoek 4 stukken ganzenlever (80gr/stuk) rode bietolie (rode bietpuree met olijfolie) broodkrokantjes Rode bietmayonaise 1 ei 2 eidooiers 6 dl druivenpitolie 1 el mosterd 3 el rode bietpuree (gemixte, gekookte rode biet) scheut balsamicoazijn ...

Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-kalfsniertjes-met-geprakte-aardappelen-maman-portosaus-en-mosterdpoeder

... gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. - Giet wat mosterd op een bakpapier en droog in een oven van 140°C. Kook de aardappelen gaar. Snij enkele blaadjes van de kropsla fijn, ontnerf de krokante blaadjes van het binnenste ...

Recept voor Gebakken ganzenlever in een korstje van broodkruim en sjalot & gekonfijte witlof | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-ganzenlever-in-een-korstje-van-broodkruim-en-sjalot-met-gekonfijt-witlof/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 280 g lapjes ganzenlever Toevoegen 2 sneden oud witbrood Toevoegen 1 eetlepel gehakte sjalot ...

Recept voor Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-brioche-met-ganzenlever-en-sinaasappeljam/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 sneden briochebrood Toevoegen 2 eetlepel Solo Vloeibaar Toevoegen 4 porties ganzenleverpastei Toevoegen ...

Portosaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/portosaus

... kkere saus om te serveren bij een vlees gerecht. Dat is echt genieten. Je maakt het altijd best vanuit de pan waarin je het vlees gebakken hebt.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Tips:Je start altijd best met een pan waarin je vlees hebt gebakken.Bere ...

Recepten - Aardappelsoep, gebakken spek en ganzenlever

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aardappelsoep_gebakken_spek_en_ganzenlever

... Bereidingswijze Stoof de sjalotten en look aan in boter. Voeg er de geschilde aardappelen en tijm aan toe, kruid met peper en zout. Zet het mengsel ruim onder met kippenbouillon. Laat 1/2 uur zachtjes trekken. Mix en haal door een fijne puntzeef. Snij de lappen spek in ...

Gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-kersen-rode-biet-en-cacao

... gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: grof zout wattle seeds : dl S² : 50 gr japanse rijstazijn : 1 dl balsamico-azijn : 12 cl halfvolle melk : 4 ...