Resultaten voor garnalen fijn mixen in blender

Ananassmoothie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ananassmoothie

... Bereiding Snijd het fruit in kleine stukken en doe dit in een blender. Voeg yoghurt, melk, water, honing en munt erbij. Laat de blender mixen tot je een homogene lopende massa verkrijgt voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Ananassmoothie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ananassmoothie

... Bereiding Snijd het fruit in kleine stukken en doe dit in een blender. Voeg yoghurt, melk, water, honing en munt erbij. Laat de blender mixen tot je een homogene lopende massa verkrijgt voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Pesto | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pesto

... Pesto - Neem drie basilicumplantjes en snij alles fijn. Doe het dan in de blender. Voeg in de blender de pijnboompitten, fijngesneden look, peper, een klein beetje zout, Parmezaanse kaas aan toe. Voor je begint te mixen, doe je er olijfolie bij. Zorg ervoor dat de olijfolie ...

Rammenasspaghetti met grijze garnalen en kruiden uit de tuin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rammenasspaghetti-met-grijze-garnalen-en-kruiden-uit-de-tuin

... Rammenasspaghetti met grijze garnalen en kruiden uit de tuin - Pel de grijze garnalen, hou ze gekoeld tot gebruik en maak van de schalen en koppen een bouillon door ze op te zetten met een takje tijm, laurier en 1 liter water (kan vervangen worden door een visbouillonblokje). ...

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aspergesouffle-met-hollandse-garnalen

... Aspergesoufflé met Hollandse garnalen - Schil de asperges, verwijder de harde onderkanten en snijd de aspergepunten op 4 cm af. Snijd de rest in stukjes van 1 cm. Kook de aspergepunten in een pan met ruim water in 5 minuten beetgaar. Laat ze in een zeef uitlekken. Verwarm ...

Handgepelde garnalen met olijfolie en peterselie en garnalensoepje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/handgepelde-garnalen-met-olijfolie-en-peterselie-en-garnalensoepje

... Handgepelde garnalen met olijfolie en peterselie en garnalensoepje - garnalen met olijfolie: Pel de verse garnalen en hou de koppen bij. Meng de garnalen met de allerbeste olijfolie en de peterselie en wat peper. Net voor het opdienen besprenkelen met wat citroensap. ...

Recepten - Wortel-Waterkersshot

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Wortel-Waterkersshot

... Bereidingswijze Doe de waterkers, komkommer, olijfolie, citroensap en wortelsap in de blender en laat langdurig en krachtig mixen. Haal door een fijne zeef Breng op smaak met wat peper en zout.   ...

Aspergecappuccino met garnalen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergecappuccino-met-garnalen

... Aspergecappuccino met garnalen - Schil de asperges, snijd ze fijn en houd de puntjes apart. Kook alles - behalve de puntjes - in gezouten water gedurende ongeveer 4 minuten. Giet ze af en bewaar 5 dl kookvocht. Voeg hier 1 eetlepel groentenbouillon aan toe. Mix (liefst ...

Ananas smoothie | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ananas-smoothie

... Ananas smoothie - Snijd het fruit in kleine stukken en doe dit in een blender. Voeg yoghurt, melk, water, honing en munt erbij. Laat de blender mixen tot je een homogene lopende massa verkrijgt Ingrediënten verse munt 1 el honing ½ dl melk 100 ml yoghurt ½ banaan 10 ...

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gazpacho-met-grijze-garnalen-en-geitenkaas

... Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas - Gazpacho, de typisch Spaanse soep, is heerlijk in de zomer. Lekker verfrissend en boordevol smaak.  Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.   Voeg vervolgens ook olijfolie, azijn en witte wijn toe. Voeg broodkruim ...