Resultaten voor ganda ham met meloen
Koud meloensoepje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-meloensoepje
... Koud meloensoepje - Ontpit de meloen en haal de schil ervan af. Mix de meloen met de wijn, de suikersiroop, wat citroensap en de gehakte basilicum tot een soepje. Breng op smaak. Serveer met de ganda ham en versier met wat basilicumblaadjes. Suikersiroop= 100 gr suiker ...
Soepje van cavallion met scampi, Ganda ham en basilicum | VTM Koken
https://koken.vtm.be/coupe-soleil/recept/soepje-van-cavallion-met-scampi-ganda-ham-en-basilicum
... j in de lengte door midden. Kruid met peper en zout en bak ze kort maar hevig aan in olijfolie. Versier het bord met de gedroogde gandaham en de ongedroogde. Leg er ook een paar meloen bolletjes bij en enkele blaadjes basilicum. Ingrediënten 6 plakjes ganda ham 6 scampi 30 gr basilicum peper 1 dl water 3 cavaillon meloenen zout olijfolie ...
Sandwich met meloen en parmaham | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sandwich-met-meloen-en-parmaham
... ol gedroogde veenbessen 1 el geraspte kokos 12 sneden Synergie brood (3 per persoon) bakje tuinkers 200 gr gerookte ham (serrano, ganda,...) handvol gepelde, zoutloze gerookte pindanootjes enkele blaadjes Lolo Rosso pakje scheuten naar keuze ...
Kipfilet met kruidenkaas en Ganda Ham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kipfilet-met-kruidenkaas-en-ganda-ham
... Kipfilet met kruidenkaas en ganda ham - Snijd de kipfilets en portefeuille en besmeer ze met de kaas, leg er een schijfje ganda Ham, kruid ze met de lookkruiden. Rol de kip dicht en rol in in aluminiumfolie tot een worst. Stoom ze in de steamer gaar of in de oven. Serveer ...
Broodje tomaat met Ganda en Parmezaanse kaas (pan Catalan) | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/broodje-tomaat-met-ganda-en-parmezaanse-kaas-pan-catalan
... Broodje tomaat met ganda en Parmezaanse kaas (pan Catalan) - Grill de broodjes en smeer ze in met knoflook en tomaat. Beleg met ganda en parmezaanschilfers. Overstrooi met grof zout en wat olie. Ingrediënten 4 sneetjes ganda ham 2 el Parmezaanschilfers 1 stokbrood ...
Glutenvrije kaaskletskoppen met Ganda Ham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glutenvrije-kaaskletskoppen-met-ganda-ham
... e eiwitten en meng er her maïszetmeel door. Bestrijk een koude bakplaat met het beslag in kleine rondjes en bestrooi met kaas en ganda reepjes. Bak in de oven op 180° gedurende 6 à 8 minuten. Ingrediënten 100 gr gemalen kaas 50 gr ganda ham 50 gr maïszetmeel 200 gr room 2 eiwitten ...
Pompoensoep met Ganda ham en geitenkaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pompoensoep-met-cannelloni-van-ganda-ham-en-geitenkaas
... Pompoensoep met ganda ham en geitenkaas - Snijd de groenten in stukken en stoof ze aan in wat boter tot ze mooi glazig zijn. Bevochtig met water en voeg er de bouillon bij. Laat 45 minuten koken en mix het geheel glad. Voeg er de room bij. Leg de ganda schijfjes voor ...
Gegrilde meloen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-meloen
... Gegrilde meloen - Kook de wijn samen met de suiker, het vanillestokje en het sinaasappelsap tot een stroop. Schil en ontpit de meloen en snijd ze in schijfjes van ongeveer een halve cm. Gril de meloenschijven en houd ze warm. Serveer ze met de wijnstroop en een bolletje ...
Broccoli met Ganda ham en hazelnoot | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/broccoli-met-ganda-ham-en-hazelnoot
... Broccoli met ganda ham en hazelnoot - Snij van de broccoli roosjes en blancheer ze in kokend gezouten water gedurende 1,5 min. Koel onmiddellijk af in koud water. Snij de ganda ham in blokjes en bak krokant in koolzaadolie en een klontje goede boter. Voeg de hazelnoten ...
Smoothie met meloen en lavendel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/smoothie-met-meloen-en-lavendel
... Smoothie met meloen en lavendel - Breng het water aan de kook met de suiker. Laat koken tot de suiker opgelost is. Neem de siroop van het vuur. Doe 2 koffielepels lavendelbloemetjes in de siroop en laat 5 minuten rusten. Zeef de siroop. Schil de meloen, verwijder de ...