Resultaten voor gambas a la plancha
Gamba's à la plancha | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gambas-la-plancha
... lat van je mes. Als er een steeltje inzit, haal je dat eruit. Het is niet verteerbaar en zorgt voor die typische lookgeur. Leg de gambas in een grote kom en laat ze 1 uur marineren met de kruiden, knoflook, basilicum en olijfolie. Hoe langer je marineert hoe beter de smaak van de kruiden in de gamba’s zal trekken. Verwarm de « plancha » met een beetje Fama. De kookplaat moet eerst heel heet zijn zodat je onmiddellijk kan b ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gambas_diabolique_1
... Bereidingswijze Olijfolie in de pan, gambas laten bakken tot ze goed roze zijn, flamberen met cognac en whisky, dan room bij doen en dan de ketchup en de look, daarna peper en zout en cayenne of wat pili pili. Zeker niet te lang laten bakken anders heel taaie gambas, ...
Bamislaatje met gemarineerde gambas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/bamislaatje-met-gemarineerde-gambas
... Bamislaatje met gemarineerde gambas - Maak in de blender een marinade van citroengras, look, gembersiroop, olijfolie, koriander en limoen. Goed mixen, passeren. Pel de gamba’s, verwijder het darmkanaal en marineer ze in de marinade. Gril de paprika's zwart, laat even ...
Zalm met spek à la plancha - e-gezondheid.be
http://recept.e-gezondheid.be/zalm-met-spek-a-la-plancha/recept/1382
... Bereiding van zalm met spek à la plancha Warm de grill of braadpan op, en olie ze lichtjes.Wanneer ze goed warm is legt u de stukken zalm naast elkaar erin met de huidkant naar beneden.Leg ook de sneetjes spek erin.Laat de stukken zalm een tot twee minuten erin tot ...
Gegrilde courgette met munt en geitenkaas - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/courgette/gegrilde-courgette-munt-geitenkaas
... Gegrilde courgette met munt en geitenkaas 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 10 waarderingen VoorgerechtVegetarischFrans Ingrediënten ¼ bosje verse munt 4 kleine courgettes 5 eetlepels olijfolie 2 takjes verse tijm 4 kleine, ...
Recept voor Vongole veracci (a la plancha) | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/vongole-veracci-a-la-plancha/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 kg vongole (venusschelpen) Toevoegen 1/2 busseltje platte peterselie Toevoegen 1 citroen Toevoegen ...
Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Paella
http://www.receptjes.be/recept_paella.html
... nten Voor 4 Personen: - 200 gram langkorrelrijst - 1 kipfilet (in grove stukken gesneden) - 500 gram mosselen (schoongemaakt) - 8 gambas of langoustines (ongepeld) - 2 ajuinen (gesnipperd) - 3 teentjes knoflook (gesnipperd) - 1 rode paprika (in reepjes) - 3 tomaten (ontveld, ontpit, in vier ...
Jeroen Meus - Lamskoteletjes, boter van ras-el-hanout en salade van koolrabi - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskoteletjes-boter-van-ras-el-hanout-en-salade-van-koolrabi
... Lamskoteletjes, boter van ras-el-hanout en salade van koolrabi - Een lekker bord vol voor de liefhebbers van lamsvlees. Jeroen haalt de plancha boven en bakt sappige lamskoteletten met gepofte krieltjes. Met ras-el-hanout, wat letterlijk ‘het beste uit de winkel’ ...
Gegrilde garnalen met rauwe ham - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/garnalen/gegrilde-garnalen-rauwe-ham
... Gegrilde garnalen met rauwe ham 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HapjeVisOverige keukens Ingrediënten 20 rauwe, ongepelde garnalen (uit de diepvries) 4 dunne plakken rauwe ham 20 verse basilicumblaadjes Bereiden ...
Gegrilde sardines met olijfolie en zeezout - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/sardines/gegrilde-sardines-olijfolie-zeezout
... Gegrilde sardines met olijfolie en zeezout 4 personen 5 min voorbereiden 10 min bereiden 30 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 12 schoongemaakte, geschubde sardines 200 g grof zeezout voor de marinade 1 citroen 4 eetlepels ...