Resultaten voor fruitsla dumont
Tulpgebakje met fruit | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tulpgebakje-met-fruit
... Zet dit in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ongeveer 5’. Snij ondertussen het fruit in kleine stukjes en maak er een fruitsla van. Blijf bij de oven staan om het deeg in het oog te houden. Als de randen beginnen te kleuren, haal ze dan direct uit de oven. Schep ze van de plaat en vouw ze onmiddellijk rond de vorm (flan-potje). Herhaal dit tot je genoeg gebakjes hebt. Laat ze afkoelen, vul met een bolletje ijs en versier met de fruitsla. Ingrediënten 100 gr zachte boter 100 gr eiwit 100 gr bloem 100 gr bloemsuiker 1 mango aardbeien frambozen kiwi sinaasappel aardb ...
Jeroen Meus - Plattekaasmousse met vers fruit - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/plattekaasmousse-met-vers-fruit
... Plattekaasmousse met vers fruit - Een frisse plattekaasmousse met verse fruitsla is een opbeurend dessert. Het gerecht is licht en makkelijk verteerbaar, maar bovenal heel lekker. De hoeveelheid suiker (het kan ook met zoetstof) en welk fruit kan je volledig naar eigen ...
Havermoutwafels met chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/havermoutwafels-met-chocolade
... erwarm het wafelijzer, lepel er wat deeg op, sluit en bak de wafels. Haal ze uit met behulp van twee satestokjes. Serveer met de fruitsla. Voor de fruitsla: Schil de mango’s, verwijder de pit en snij in stukjes. Schil de meloen, verwijder de pitjes en snij in stukjes. Schil de appels en appelsienen en snij ook die klein. Meng alles in een grote kom. Bewaar koud. Lekker tussendoor of in een potje om mee naar school te nemen. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pannenkoeken-1
... koeken zijn altijd een goed idee. Bij ons komen ze heel regelmatig op tafel. Onze keukenprins bakt de lekkerste. En met een potje fruitsla wordt het nog gezond smullen ook. Wat is jullie favoriete topping?Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Stel dat ze niet op zijn ;) ...
Jeroen Meus - Muesli met yoghurt en vers fruit - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/muesli-met-yoghurt-en-vers-fruit
... li nu nog zo’n 10 minuten verder bakken. 10. Serveer de muesli warm of koud, met ijskoude melk of natuuryoghurt en/of verse fruitsla. 11. Schil je de appel en de peer en snij het vruchtvlees in blokjes. De sinaasappel versnij je best a vif, zodat je mooie partjes fruit krijgt, zonder vervelende vliesjes. 12. Doe het fruit in een schaal en druppel er wat sap over van het hartje van de sinaasappel. Dat zal ervoor zorgen dat het fruit niet verkleurt. Snij nu ook de banaan in blokjes. Meng alles en serveer fris. 13. Vul hoge glazen met wat verse fruitsla. Giet daarover de natuuryoghurt en werk het gerechtje af met een flinke portie warme knapperige muesli. 14. Bewaar de rest van de (afgekoelde) muesli in een pot met een deksel dat goed sluit. ...
Eetplezier: Plattekaasmousse met fruitsalade
http://eetplezier.blogspot.be/2011/12/plattekaasmousse-met-fruitsalade.html
... vel vershoudfolie en zet ze in de koelkast. Laat het mengsel geduldig opstijven. (reken 1 tot 2 uur)voor de fruitsalade: Voor de fruitsla schil je de peer, de appel, de kiwi en de sinaasappels. Halveer de druifjes en snij de rest van het fruit is schijfjes of stukjes. TIP: De sinaasappels kan je best ‘a vif’ versnijden, zodat je mooie partjes fruit bekomt, zonder vervelende vliesjes. Meng de fruitsla met de nodige voorzichtigheid.voor de afwerking: Schep een portie fruitsla in een diep bord of een decoratief schaaltje. Vul een beker met warm water en zet er een eetlepel of de ijsschepper in. Rol een mooie bol plattekaasmousse en leg die bovenop het fruit. Geplaatst door Nell Nijssen op 15:54 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Categorie: Huisgemaakt - dessert ...
Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option
... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de bakvorm. ...
Havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/havermout-met-blauwe-bessen-en-dadels-van-sofie-dumont
... Havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie dumont - Laat de havermout weken in de melk de avond voordien. Breng de dag erna kort aan de kook en laat afkoelen. Snij de dadels overlangs in vier en verwijder de pit. Werk de havermout af met dadels, cashewnoten, yoghurt ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/semifreddo
... Semifreddo - Verwarm de oven voor op 180°C. Meng alle ingrediënten voor de kokosrotsjes en smelt op een zacht vuur. Leg hoopjes op een bakplaat en bak af gedurende 7 min. aan 180°C. Laat afkoelen en snij in stukjes. Rooster en karameliseer de macadamianoten met de helft ...
Gekonfijte pompelmoesreepjes in donkere chocolade | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gekonfijte-pompelmoesreepjes-in-donkere-chocolade
... Gekonfijte pompelmoesreepjes in donkere chocolade - Smelt de chocolade au bain-marie. Schil de pompelmoezen en snij reepjes uit de schil. Blancheer, giet af en dep droog. Pers het sap van de pompelmoezen uit en zet op het vuur met dubbel zoveel suiker. Laat de pompelm ...