Resultaten voor financiers
Financiers met vijgen en Tête de Moine | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/financiers-met-vijgen-en-tete-de-moine
... financiers met vijgen en Tête de Moine - Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt de boter. Zet apart. Meng in een kom het amandelpoeder, de bloem, de tijm en de rozemarijn. Voeg peper toe. Klop de eiwitten stijf. Schep ze voorzichtig door de droge ingrediënten. Voeg de ...
Financiers met chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/financiers-met-chocolade
... financiers met chocolade - Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng het amandelpoeder, de suiker en de bloem met de klopper van de keukenrobot. Voeg het eiwit er in één beweging aan toe terwijl het toestel op matige snelheid draait. Vermeng de gesmolten boter met de chocolade. ...
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/petitfours-1
... n meng alles goed. Giet het beslag in een glazen schenkkan. Giet het beslag in de muffinvormen tot ze voor ¾ gevuld zijn. Bak de financiers 12 minuten tot ze goudbruin zijn en een houten prikker er in het midden van de cakejes droog uitkomt. Zet de muffinschalen op een rooster en haal de muffins eruit zodra ze helemaal afgekoeld zijn. Garneer ze met lijntjes gesmolten chocolade. Ingrediënten Madeleines 90 gr boter 1 th lepel heldere honing 90 gr gewone bloem 40 gr poedersuiker 1 th lepel bakpoeder 2 grote eieren, opgeklopt 1 citroen (zeste) poedersuiker om te bestrooien Tuiles dentelles met frambozen en zwarte sesamzaadjes 100 gr glaceersuiker 24 gr gewone bloem 20 gr amandelschaafsel 20 gr zwarte sesamzaadjes 36 gr frambozen enkele druppels limoensap 30 gr zachte boter financiers 60 gr gemalen amandelen 90 gr poedersuiker 30 gr gewone bloem 3 eiwitten 60 gr ongezouten gesmolten boter ...
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/mokka-panna-cotta-en-irish-coffee-sabayon
... , hou de dooiers bij. Roer de dooiers los met de suiker. Extra tip: het eiwit kun je altijd invriezen en bewaren voor macarons, financiers of andere Voeg whisky en sterke koffie toe. Roer al goed schuimig. Zet nu op een laag vuurtje. Klop in een acht tot een schuimige stevige massa. Draai af en toe met de pan, zodat je alle hoeken mee hebt. Dit kan zeker tot vijf minuten duren. Er mag geen vocht meer onder het schuim zitten. Extra tip: Gebruik een kookpotje met afgeronde onderkant. Zo heb je alles mee. Verwarm het glas voor met warm water. Verwijder het water. Doe er de koffie in. Plooi een lepel of gebruik de onderkant van een lepel om er voorzichtig de sabayon over te gieten. Giet er nu voorzichtig de opgeklopte room over. Serveer dadelijk. Smakelijk. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...