Resultaten voor fazant fine champagne
Jeroen Meus - Fazant fine champagne met witloof en pommes gaufrettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fazant-fine-champagne-met-witloof-en-pommes-gaufrettes
... agne met witloof en pommes gaufrettes - Af en toe haalt Jeroen een heerlijke klassieker uit de Franse keuken boven. Deze gebraden fazant met een romige 'fine champagne' saus is daar een schoolvoorbeeld van. 'Fine champagne' heeft trouwens niets met champa ...
Champagne met gegrilde perzik | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/champagne-met-gegrilde-perzik
... champagne met gegrilde perzik - Leg de in blokjes gesneden perzik op de grill. Voeg toe aan de champagne. Leg het lavendelbloempje mee in het glas. Ingrediënten ½ perzik 4 lavendelbloempjes 4 glazen champagne ...
Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras
... fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een stokje. ...
Cocktail: Champagne Love Shot | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/cocktail-champagne-love-shot
... Cocktail: champagne Love Shot - Dit is een heerlijke cocktail, perfect in de zomer, als opener tijdens een feest of ideaal als aperitief op Valentijn.Tip: gebruik coulis van passievrucht, mango, framboos, aardbei of bosvruchten. Giet de vruchtencoulis in een glas. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/21/champagne-met-hartjes
... champagne met hartjes - Een romantisch champagnedrankje - Meng het kersensap met de kersenlikeur. Verdeel over (hartvormige) ijsvormpjes en laat ten minste 4 uur bevriezen . Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over. ...
Ijslolly van aardbeien met champagne
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ijslolly-van-aardbeien-met-champagne
... IJslolly van aardbeien met champagne - IJslolly van aardbeien met champagne - Verwarm het water de suiker en het limoensap in een steelpan tot de suiker is gesmolten. Laat afkoelen.Verwijder het kroontje van de aardbeien en pureer ze samen met het suikerwater. Voeg ...
Fazant opbakken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fazant-opbakken
... fazant opbakken - Neem een braadpan of braadpot, smelt een weinig boter en schroei de fazant eerst dicht langs de velkant gedurende 5 à 6 minuten. Draai om en laat ook de andere kant mooi bruin bakken gedurende 4 à 5 minuten. Als je er witloof bij wil moet je dit nu ...
Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-op-zijn-brabants-met-fijne-frietjes
... fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes - Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop dat de boter mooi schuimend blijft (niet laten verbranden). Schik het witloof langs de fazant en kruid ...
Aperitief van aardbeien met champagne
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aperitief-van-aardbeien-met-champagne
... Aperitief van aardbeien met champagne - Aardbeien en champagne, dat gaat goed samen! Maak in 1-2-3 je eigen aperitief met deze heerlijke combo. - Was de aardbeien en snijd ze in twee. Hak de munt fijn en rasp de schil van de citroen.Meng de aardbeien met de munt ...
Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-spek-look-oesterzwammen-en-champignons
... pakken tijdens Kerstmis, Nieuwjaar en andere feestdagen. Serveer het met spek en boschampignons en je hebt een topgerecht! Bak de fazant aan alle kanten mooi bruin. Voeg er de gesneden champignons, look, oesterzwammen en spek bij. Laat alles gedurende 5 minuten meebakken. Blus met het water en voeg er de kippenbouillon en room aan toe. Laat 1,5 à 2 uur garen op een zacht vuurtje tot het vlees mooi gaar is. Voe ...