Resultaten voor elzas choucroute
http://creaymme.blogspot.be/2015/09/de-kleuren-van-de-elzas.html
... De kleuren van de elzas We hebben onze september vakantie doorgebracht in de mooie Elzas-wijnstreek. En ondanks dat we er al enkele keren geweest zijn, geniet ik telkens weer van de aanblik van al die kleurrijke huizengevels. ...
Recept voor choucroute met varkenszuurkool en mosterd | njam!
http://www.njam.tv/recepten/choucroute-met-varkenszuurkool-en-mosterd
... bereiden: Voor de varkensbouillon: doe de varkensschenkel in een grote pot en voeg de laurierblaadjes, het venkelzaad en de jeneverbessen toe. Voeg de gesneden groenten toe en overgiet met koud water zodat de varkensschenkel helemaal bedekt is. Zet de pot op het vuur ...
Zuurkool uit de Elzas - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/zuurkool/zuurkool-elzas
... Zuurkool uit de elzas 6 personen 0 min voorbereiden 1:45 uur bereiden 0 min wachten waardering8.5obv 24 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 2 grote uien, in halve ringen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 3 eetlepels ganzenvet of reuzel (slager) 1 theelepel ...
Panini met zuurkool | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panini-met-zuurkool
... Panini met zuurkool - Voor de zuurkool : Stoof snippers ui en look. Voeg de choucroute erbij. Bevochtig met water en witte wijn. Voeg er tijm, laurier, rozemarijn, jeneverbessen, bouillonblokje bij. Snijd de panini middendoor. Beleg met zuurkool, worsten, schijfjes ...
Veilleur de Nuit Pinot Gris d’Alsace 2007 | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/veilleur-de-nuit-pinot-gris-dalsace-2007/
... Veilleur de Nuit Pinot Gris d’Alsace 2007 Jazeker, ook deze keer is er weer een weekendmenu van de Volkskrant. Loethe Olthuis heeft prei-mosterdsoep met appel als voorgerecht bedacht, kabeljauw met rozijnen en paddestoelen als hoofdschotel en griesmeelpudding ...
Uit de keuken van Levine: Uientaart uit de Elzas
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/12/uientaart-uit-de-elzas.html
... Uientaart uit de elzas Een heerlijke hartige quiche met een vulling van uien, spek, roomkaas en room, afkomstig uit de Elzas. Serveer deze taart als hoofdgerecht met een frisse ijsbergsla met bijvoorbeeld een walnotenvinaigrette en wat geroosterde pijnboompitjes. Een ...
Jeroen Meus - flammkuchen / tarte flambée - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/flammkuchen-tarte-flambee
... flammkuchen / tarte flambée - Een eenvoudige keuken, maar met een handvol kwalitatieve ingrediënten blijft populair. Deze ‘witte pizza’ is een traditioneel ovengerecht uit de Elzas. In de Franse regio staat de Flammkuche of Tarte Flambée veelvuldig op ...
Pinot Blanc Eva Liebe, Alsace | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/pinot-blanc-eva-liebe-alsace/
... Pinot Blanc Eva Liebe, Alsace Deze week een betaalbare Pinot Blanc uit de elzas in het zonnetje, bij mijn Volkskrant Weekendmenu, bestaande uit een lasagnette van Hollandse asperges met doperwtjessaus, gamba’s met een kamille-beurre blanc en Sylvia Wittemans ...
Flammkuchen met zuurkool - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/flammkuchen-zuurkool/
... Flammkuchen met zuurkool Hartige taarten, quiches, flammkuchen. Stuk voor stuk heerlijke hartige taarten, elk weer op zijn eigen manier bereid. De flammkuchen (of 'tarte flambée') vind je veel in Duitsland en Frankrijk. Zijn oorsprong vindt deze plaattaart in de Elzas. ...
Flammkuchen met Serranoham en Rucola recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/flammkuchen-met-serranoham-en-rucola/
... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten1 stuk Flammkuchen 125 gram Crème fraîche 75 gram Serranoham 25 gram Rucola 50 gram Parmezaanse kaas 1/2 stuk Rode uien Dit recept is geschreven voor 1 porties. Dat wij gek zijn op deze ‘soort ...