Resultaten voor eenvoudig rundertong bereiden

Rundertong in Madeirasaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundertong-in-madeirasaus

... rundertong in Madeirasaus - Maak een bouillon met koud water. Snijd alle groenten in grove stukken en voeg ze samen met de tong toe aan het koude water. Voeg er vervolgens ook peper en zout aan toe en een ½ eetlepel PH Runderbouillon. Laat dit één keer opkoken en laat ...

Recept kalfstong met sauce piquante – Volkskeuken van 13 december | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-kalfstong-met-sauce-piquante-volkskeuken-van-13-december/

... Recept kalfstong met sauce piquante – Volkskeuken van 13 december Laat ik eens de loftrompet steken over orgaanvlees. Over lever, nier, hart ook, en speciaal vandaag over kalfstong met een sauce piquante. Geen orgaan, maar door de slager wel tot die categorie gerekend. ...

Eenvoudig en lekker: Kippengyros met paprika en rijst | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kippengyros-met-paprika-en-rijst

... eenvoudig en lekker: Kippengyros met paprika en rijst - Neem een braadpan en doe er een beetje Alpro Soya Light Bakken en Braden in. Bak de kippengyros langs beide kanten gedurende 3 minuten gaar. Op het laatste voeg je de paprika en ui toe. Blus de pan met water en roer ...

Jeroen Meus - Kerstmenu: crème agnès sorel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kerstmenu-creme-agnes-sorel

... Kerstmenu: crème agnès sorel - Je naam zal maar als een soep voortleven in het geheugen van de mensheid… Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer zeven overkomen, maar daar hoeft deze middeleeuwse WAG niet rouwig om te zijn. Deze klassieke royale ...

Jeroen Meus - Crème agnès sorel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/creme-agnes-sorel

... Crème agnès sorel - Je naam zal maar als een soep voortleven in het geheugen van de mensheid … Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer zeven overkomen, maar daar hoeft deze middeleeuwse WAG niet rouwig om te zijn. Deze klassieke royale kippensoep verdient ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van Pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Pesto met spinazie en walnoot - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/pesto/pesto-spinazie-walnoot

... sta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is... lees verder© De Lantaarn. ...

Kip in cava - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kip-oven/kip-cava

... et zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Of meer nog. Hoe klein of eenvoudig... lees verder© Caplan Books. ...

Karamel zeezout chocoladepudding (met maar 3 ingrediënten!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/karamel-zeezout-pudding/

... ut chocolade van Tony's Chocolonely is razend populair! Wij gebruikten deze populaire chocoladereep voor een verrassend lekker en eenvoudig dessert: de chocoladepudding met karamel zeezout. Het is enorm lekker en... super eenvoudig te maken. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig! Hoe simpel kan het zijn?! Instructies Doe de maïzena in de pan en voeg een paar druppels water toe. Mak er met een garde of vork een glad papje van. Breek de chocolade in stukken. Giet de melk erbij en breng lan ...

Wrap rolletjes met krab en tomaat - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/wraps/wrap-rolletjes-krab-tomaat

... ient cookbookStefaan DaeninckHeb je je weleens afgevraagd waarom de spaghettisaus van je vriend de enige lekkere is of waarom een eenvoudig tomatensoepje toch zo verschillend kan smaken... lees verder© Terra Lannoo. ...