Resultaten voor eendeborst met zoetzeure saus

Uit de keuken van Levine: Gemarineerde eendeborst met bosbessen

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/12/gemarineerde-eendeborst-met-bosbessen.html

... Gemarineerde eendeborst met bosbessen Het is niet netjes, dus ik heb het niet gedaan, maar ik had bijna mijn bord afgelikt. Zo lekker vond ik deze eendeborst in een saus met bosbessen!Het bereiden van dit gerecht kost relatief weinig tijd (± 20 minuten), maar je moet wel ...

Eend met chutney van tomaat en appel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/eend-met-chutney-van-tomaat-en-appel

... wijnazijn toe en laat alles op een laag vuur sudderen.Snijd de velkant van de eendefilet kruiselings in.Verhit een pan en leg de eendeborst met de velkant in de pan (extra vetstof is niet nodig velkant smelt uit). Laat de velkant korsten en keer om.Bak verder af in de oven : 6 min - 200 °C. Kruid met peper en zout.Haal uit de oven en laat even rusten.Schik de chutney in een cirkel op het bord en leg erbovenop enkele sneetjes eendeborst mooi rosé gebakken. ...

Recept voor kuipjes met gerookte eend | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kuipjes-met-gerookte-eend

... , zout en citroentijm. Snijd de gerookte eendenborst in julienne. werk af: Prik de passievruchtkuipjes op een stokje vul met sla, eendeborst en strooi er geroosterde boekweit over. Serveer met de dressing.   Ingrediënten voor 4 personen 4 passievruchten 4 sneetjes gerookte eendenborstfilet 2 handjes gemengde sla 1 elgeroosterde boekweit voor de dressing: 4 elolijfolie 1 elhoning 1 tlverse citroentijm peper - zout ...

Uit de keuken van Levine: De zoektocht naar de ideale kandidaten voor Kerst

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/12/de-zoektocht-naar-de-ideale-kandidaten.html

... nen gaan.Afgelopen weekend heb ik vier mogelijke kandidaten getest en beproefd:Cranberry tulband (voor bij de koffie)Gemarineerde eendeborstfilet met bosbessen (hoofdgerecht)Aardappelrozetjes (bijgerecht)Advocaatmousse (nagerecht)Een 5e kandidaat is op dit moment in voo ...

Hollandaise saus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hollandaise-saus

... Hollandaise saus - Neem 4 eidooiers en doe die in een kookpot. Doe er 4 el wittewijnazijn en 4 el water bij. Het water zorgt ervoor dat se saus luchtig blijft en niet te zuur wordt. Ga er met een klopper door, dit op een licht vuurtje. Als je saus begint te schuimen, verhoog ...

Saus van gegrilde groenten

https://www.prinsessenboontjes.be/post/saus-van-gegrilde-groenten

... saus van gegrilde groenten Oh dit is echt zo lekker! Super gemakkelijk ook. En zo vol smaak.Perfect als basis voor bij andere gerechten. En ook al ben je geen fan van aubergine, in deze saus gaat dat echt perfect! Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Je ...

Pasta met saus van gegrilde groenten

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-saus-van-gegrilde-groenten

... Pasta met saus van gegrilde groenten Echt zo lekker! Groenten in de oven, pasta en lekkere gehaktballetjes met parmezaan erbij.Smullen hoor! Het is echt geen werk. En zelfs heel ontspannend om de groenten te ontvellen.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Je ...

Homemade Teriyaki Saus recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/homemade-teriyaki-saus/

... Bereidingstijd: 15 minuten Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten3 teentje Knoflook 1 eetlepel Gember 120 milliliter Sojasaus 50 gram Donkere basterdsuiker 3 eetlepel Mirin 1 1/2 eetlepel Sesamolie 1 eetlepel Honing 3 eetlepel Maizena 60 ...

Pasta Bolognese

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-bolognese

... Pasta Bolognese Deze foto moet je maar zien, en je krijgt er zin in. Toch? Een oude klassieker die altijd smaakt. Je leest hieronder hoe wij deze lekkernij bereiden.Ingrediënten:Bereidingswijze:stap voor stap foto's Serveertips:Met kaas uiteraard! Deze spaghettisaus is ...

Spaghettisaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghettisaus

... Spaghettisaus - Doe wat olijfolie in je pan en doe je americain erin. Verdeel het in kleine stukjes terwijl je het bakt. Stoof je groentjes mee met het vlees en kruid met peper en zout. Voeg de gepelde tomaten en geconcentreerde tomaat toe aan de saus. Voeg een klein beetje ...