Resultaten voor dumplings eend

Jeroen Meus - Dumplings van eend met een oosterse dip - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dumplings-van-eend-met-een-oosterse-dip

... kookpenseel de randen in met water. Vouw het vel dicht tot een half maantje en duw de lucht er zo goed mogelijk uit. 9. Stoom de dumplings gaar in het stoommandje. 10. Meng de sweet chilisaus met wasabi en sojasaus. Rasp er de gember bij.  11. Pers de limoen bij de saus. 12. Rooster de sesamzaadjes kort in een droge pan. 13. Snipper het groen van de lente-uien. 14. Serveer de dumplings met gesnipperde lente-uien, geroosterde sesamzaadjes en de pikante dipsaus. ...

Dumplings met kip | Japanse dumplings (gyoza) Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/dumplings-met-kip/

... dumplings met kip Hierbij delen we een lekker recept voor dumplings met kip, Chinese kool en bosui. Snijd de Chinese kool, ui en knoflook fijn. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui en knoflook. Voeg na 2 minuten het kipgehakt toe en bak dit rul. Daarna kan de ...

Dumplings met gehakt en spitskool - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/dumplings-met-gehakt/

... dumplings met gehakt Zelf dumplings maken? Maak dan deze dumplings met gehakt en spitskool. Het recept is niet moeilijk maar kost wel iets meer tijd. Snijd de knoflook, bosui en spitskool fijn. Giet een scheut olie in een pan en bak de ui en knoflook. ...

Rijstvel dumplings met kipgehakt en spitskool | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/rijstvel-dumplings/

... Rijstvel dumplings Heerlijke dumplings met kipgehakt en groenten, gemaakt van rijstvellen. Snijd de bosui en knoflook fijn. Giet een scheutje olie in een pan en voeg het kipgehakt en een snufje zout en peper toe. Als het kipgehakt gaar is, voeg je de rest van de ingrediënten ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/10/vegetarische-dumplings.html

... Mijn lief houdt niet van sushi, maar gelukkig wel van dim sum en dumplings. Toen ik in Bieslook & Polenta van Susann Probst en Yannic Schon een recept voor vegetarische dumplings vond, moest ik dat natuurlijk proberen. En het was een voltreffer! Alleen wel veel werk, ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/10/vegetarische-dumplings.html

... Mijn lief houdt niet van sushi, maar gelukkig wel van dim sum en dumplings. Toen ik in Bieslook & Polenta van Susann Probst en Yannic Schon een recept voor vegetarische dumplings vond, moest ik dat natuurlijk proberen. En het was een voltreffer! Alleen wel veel werk, ...

Wintersalade met eend, linzen en bietjes - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/wintersalade-eend-linzen/

... Wintersalade met eend, linzen en bietjes Bij dit winterse weer denk je misschien niet zo snel aan een salade. Maar als je kennis maakt met deze wintersalade met linzen, bietjes en gekonfijte eend ben je verkocht hoor ;-)! In het magazine van de Sligro zagen we het idee ...

Vegetarische Dumplings recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/vegetarische-dumplings/

...  Sojasaus om in te dippen & sesamzaad Dit recept is geschreven voor 27 porties. Als je van de Chinese keuken houdt ken je de dumplings, ook wel potstickers genoemd, zeker wel. Het zijn heerlijk gevulde kleine deegpakketjes die vervolgens gestoomd, gekookt, gefrituurd of gebakken worden. Wij maakten ze al eens eerder met kipgehakt maar deze keer hebben wij een vegetarisch recept voor jullie. Deze vegetarische dumplings zijn perfect als voorgerechtje of lekker als hapje tijdens een borrel. Het maken van de vulling Snijd de paddenstoelen, sjalot en de spitskool fijn. Hak ook de knoflook en gember fijn. Verwarm een pan met olijfolie en bak hierin de knoflook, gember en het sjalotje tot de sjalot snippers glazig zijn. V ...

Chinese dumplings en cocktail 'saketini' | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chinese-dumplings-en-cocktail-saketini

... Chinese dumplings en cocktail 'saketini' - Op reis met Cath Luyten. Cath en Sofie trekken naar China en maken zelf dumplings, kleine hapjes. Ideaal bij de aperitief of als voorgerechtje. Als extraatje maken ze een saketini, een gin met sake en citroen. Verwijder de buitenste ...

Chinese eend | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/chinese-eend

... Chinese eend - Doe alle ingrediënten voor de marinade in een pan en breng ze zachtjes aan de kook. Voeg de eendenborst toe en kook deze 6 minuutjes zachtjes aan elke kant. Haal de pan van het vuur dek hem af en laat de inhoud afkoelen. Frituur ondertussen de wonton-blaadjes ...