Resultaten voor duiven filet roken

Duif met druiven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/duif-met-druiven

... Duif met druiven - Haal de ingewanden uit de duiven of koop schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Kruid de binnenkant met versgemalen peper en zout. Vul de duiven met bladpeterselie en dragon. Omwikkel elke duif met een sneetje spek. Verhit 1 el boter en olijfolie in ...

Filet mignon met ananas, Ananas : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/filet-mignon-met-ananas/recept/424

... Bereiding voor filet mignon met ananas Ontvet de filet mignon. Schil de ui en snipper fijn. Schil de ananas en snij in stukken. Rasp de gember.In een pan laat je de filet mignon garen. Haal ze er dan uit en laat de ui ongeveer 5 minuten smelten terwijl u wat roert.Voeg ...

Filet pur met ganzenlever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-pur-met-ganzenlever

... filet pur met ganzenlever - Bak de stukken filet pur bruin langs beide kanten. Haal de filet pur uit de pan en blus de pan met de porto en het water. Voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de helft en werk op met de boter. Serveer de filet bovenop een portie ganzenlever ...

Receptjes.be - Recepten - Basisrecepten - Duivenbouillon

http://www.receptjes.be/recept_duivenbouillon.html

... Duivenbouillon Ingredienten - 2 panklare duiven - 1 ui (fijngesneden) - 1 stuk prei (fijngesneden) - 2 takjes peterselie - 2 takjes tijm - 1.5 Liter koud water - 3 jeneverbessen (gekneusd) - 6 peperkorrels (gekneusd) - peper en zoutBereidingswijze Doe alles in een grote ...

Recept voor duif met druif | njam!

http://www.njam.tv/recepten/duif-met-druif

... bereiden: Haal de ingewanden uit de duiven of koop al schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Versnijd de duif in stukken en omwikkel elk stukje borstfilet met spek. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal de druiven van hun takken en was ze. Verhit 1 el boter en olijfolie ...

Receptjes.be - Recepten - Dieet en Afslankrecepten - Slawrap Filet Americain

http://www.receptjes.be/recept_slawrap_filet_americain.html

... Slawrap filet Americain Ingredienten Voor 1 Persoon: - 1 tot 2 stukken slablad (heel) - 50 gram filet americain - 10 gram zongedroogde tomaat - 50 gram paprika - 10 gram rauwe uiBereidingswijze Pel het slablad van een krop ijsbergsla (eventueel 2). Smeer deze in met ...

Gerookte kip en zalm in de wok | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gerookte-kip-en-zalm-in-de-wok

... Gerookte kip en zalm in de wok - Neem je wokpan en leg er boomzaagsel in, zodat de bodem van je wok met een dun laagje bedekt is. Leg er een dekseltje over. Zet het vuur aan en het deksel op de wok. Zo ga je de rook maken. Kruid de zalm en de kip. Doe er niet te veel ...

Filet mignon van kalf met morieljes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/filet-mignon-van-kalf-met-morieljes

... filet mignon van kalf met morieljes - Verwarm uw oven voor op 200°C. Smeer de filet mignon in met mosterd en laat ongeveer 45 min. bakken. Vergeet het vlees niet te draaien opdat het aan alle kanten gebakken wordt. Spoel intussen de morieljes en laat ze weken in wodka. ...

Duo van filet pur | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/duo-van-filet-pur

... Duo van filet pur - Kuis de filet pur op en snij 4 mooie stukken van ongeveer 200 gr. Snij van de rest een fijne tartaar. Snij de sjalot fijn en doe ze onder de tartaar. Voeg de mayonaise, graanmosterd en de kappertjes toe. Meng en kruid af met peper en zout naar smaak. ...

Paling roken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken

... Paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem in ...