Resultaten voor dikke vleesribben

Recepten - Gelakte varkensribbetjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gelakte_varkensribbetjes

... Bereidingswijze Snijd de vleesribben in stukken van elk 3 beentjes. Snijd de aromaten in stukken en stoof ze aan in boter. Voeg de kruiden en specerijen toe en leg er de ribben op. Stoof even verder en zet dan alles net onder water. Laat een tweetal uurtjes heel rustig ...

Jeroen Meus - Ribbetjes met gepofte aardappel, gebakken ui en bierketchup - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ribbetjes-met-gepofte-aardappel-gebakken-ui-en-bierketchup

... Ribbetjes met gepofte aardappel, gebakken ui en bierketchup - Een knaller van formaat voor op de barbecue! Boterzachte gegrilde vleesribben, een gepofte aardappel met gebakken ui, zure room en huisgemaakte bierketchup. Jazeker: het smaak even lekker als het klinkt! ...

Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kabeljauw-met-dikke-erwtensoep-en-groene-curry

... Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry - Kook de erwten gedurende een 6-tal minuten in een weinig water (zodat ze net onderstaan) samen met de fijngesneden look, 1 takje peterselie en de groene curry. Mix alles. Zie tip: het resultaat ligt ergens tussen een ...

Lendenstuk met witlof, veldsla en dikke frieten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lendenstuk-met-witlof-veldsla-en-dikke-frieten

... Lendenstuk met witlof, veldsla en dikke frieten - Snijd het witlof in stukjes (‘à la grand-mère’). Meng deze met de veldsla en de mayonaise. Bak de lendenstukken aan beide kanten mooi bruin in bakboter. Haal het vlees uit de pan en bak vervolgens de fijngesneden ...

Tomatensalade met avocado - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/tomatensalade/tomatensalade-avocado

... en waardering7.7obv 9 waarderingen VoorgerechtVegetarischItaliaans bevat per portie343 kcal Ingrediënten 4 grote trostomaten, in dikke plakken 250 g bocconcini (kleine bolletjes mozzarella), in dikke plakken 1 grote avocado, gehalveerd en in dikke plakken 1 g verse basilicumblaadjes 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn Bereiden Leg de p ...

Entrecote met dikke frieten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/entrecote/entrecote-dikke-frieten

... Entrecote met dikke frieten 2 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 4 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 500 g kruimige aardappelen, ongeschild olijfolie, om te besprenkelen 2 dikke entrecotes 100 g crème fraîche ...

Dikke ovenfrieten in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dikke-ovenfrieten-in-de-schil

... dikke ovenfrieten in de schil - Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de aardappelen schoon en snij ze in dikke frieten. Doe olijfolie in een bakblik. Naar eigen smaak kan je nog verse kruiden als rozemarijn en tijm toevoegen, teentjes (ongepelde) knoflook of pap ...

Franse Wortelen | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/franse-wortelen/

... ” Staan die wortelen helemaal nergens. Heb ik ze nog niet met de wereld gedeeld. Hier komen ze: dikke wortelen (winterwortelen, dikke bospenen) in dunne plakken snijden. Smoren in olijfolie en gelijk wat ongepelde tenen knoflook erbij. En smoren is smoren en niet bakken. Zachtjes aan dus. Steeds even omroeren. Na een minuutje of 20/30 even prikken of ze al ga ...

Toast champignon | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/toast-champignon

... Toast champignon - Snij de champignons in mooie dikke gelijke stukken. Neem een braadpan en doe er olijfolie in. Laat deze goed heet worden. Snij de look fijn en fruit hem in de olie. Doe de champignons erin en schroei ze dicht. Schud de pan een paar keer op. Als de ...

Gestoomde asperges met Maltaise saus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-asperges-met-maltaise-saus

... Gestoomde asperges met Maltaise saus - Stoom de dikke groene asperges op 90°C gedurende 2 minuten. Haal wat zeste van de appelsienschil. Doe de eigelen in een pannetje, doe er het sap bij van de sinaasappel en klop in een 8 tot schuim. Doe er de zeste bij en werk op ...