Resultaten voor dikke koek

Koek en zopie | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/koek-en-zopie/

... koek en zopie Wat is zopie? Massa’s mensen blijken op zoek naar het recept en komen op deze site, omdat ik de term in de laatste Volkskeuken gebruikte. Welnu, zopie blijkt voor verschillende ijspretters verschillende dingen te betekenen. Warme chocolademelk ...

Bramen-kokos koek

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2014/10/bramen-kokos-koek.html

... Bramen-kokos koek Wie wat bewaard heeft wat. Op het eind van de zomer heb ik een aantal malen blauwe bessen rechtstreeks bij een fruitteeltbedrijf gekocht. Een deel daarvan heb ik direct verwerkt in diverse gerechten en een deel heb ik ingevroren voor later gebruik. ...

Uit de keuken van Levine: Kersenkoek

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/08/kersenkoek.html

... te warm worden. Roer met een garde de eieren erdoor en vervolgens de suiker, zelfrijzend bakmeel en de patentbloem. Verdeel het (dikke) mengsel over de bodem van de bakvorm. Druk de kersen in het mengsel. Bak de koek in ± 30 minuten gaar. Laat de koek in de bakvorm afkoelen. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker. Bron: Super Food Ideas, februari 2009 Geplaatst door Levine op 10:52 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Cake en muffins, Taarten ...

Pannenkoeken met koek- en speculaaskruiden - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/pannenkoeken-koek-speculaaskruiden

... Pannenkoeken met koek- en speculaaskruiden 8 pannenkoeken 10 min voorbereiden 50 min bereiden 30 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 200 g bloem (of zelfrijzend bakmeel) 2 eieren 500 ml melk 2 theelepels Silvo koek ...

De keuken van Johanna: Honingkruidkoek (met chocolade!)

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/05/honingkruidkoek-met-chocolade.html

... n nieuwe toepassing aan het middeleeuwse recept en vervangt de traditionele gehakte amandelen en gekonfijte schil. Eet de koek in dikke plakken bij een kop koffie.Honingkruidkoek Ingrediënten voor de koek:200 gram ongebleekte bloem100 gram roggemeel¼ theelepel fijn zeezout2 theelepels bakpoeder½ theelepel gemalen kruidnagel½ theelepel kaneel*½ theelepel quatre épices*100 gram pure chocolade, fijn gehakt300 gram vloeibare honing2 grote eierdooiers5 eetlepels melk* In plaats van 1/2 theelepel gemalen kaneel en 1/2 theelepel quarte épices kan men ook 1 theelepel speculaaskruiden gebruiken. In speculaaskruiden zitten behalve kaneel dezelfde specerijen als in quarte épices, namelijk nootmuskaat, gember, kruidnagel en peper.Ingrediënten voor de glazuur:50 gram pure chocolade, fijn gehakt2 eetlepels kristalsuiker3 eetlepels melk Attributen:Cakevorm van 25 cm Bakpapier om de cakevorm te bekleden Bereiding van de koek:De oven alvast voorverwarmen tot 180 graden (heteluchtoven 165 graden).Zeef de beide ...

Hobbykok Pluis: Boterkoek

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/boterkoek.html

... Boterkoek Bij Yummy in my Tummy zag ik dit boterkoek recept van Nigella Lawson. Ik wil proberen wat vaker zelf iets bij de koffie te bakken in plaats van het kant en klaar te kopen.Ingrediënten: 225 gram bloem 250 gram kristalsuiker 250 gram roomboter 6 dooiers Voor ...

Uit de keuken van Levine: Chocoladekoek met hazelnoten

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/01/chocoladekoek-met-hazelnoten.html

... Chocoladekoek met hazelnoten Chocoladekoek met hazelnoten Recept printen Deeg:130 gram patentbloem25 gram cacao1/4 theelepel zout113 gram zachte ongezouten roomboter100 gram suiker1/2 theelepel vanille extract1 grote eidooier Glazuur:90 gram pure chocolade, fijn gehakt28 ...

Klassieke havermoutkoekjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/havermoutkoekjes/klassieke-havermoutkoekjes

... de bodem van een ondiep, vierkant bakblik (23 cm) met bakpapier als dit geen antiaanbaklaag heeft. (Neem een blik van 20 cm voor dikkere en taaiere havermoutkoeken.) Roer de boter, syrup en suiker op een matig vuur in een middelgrote pan tot de boter is gesmolten en de suiker opgelost. Neem de pan van het vuur en roer de havermout erdoor.Druk het beslag in het bakblik. Bak de koek 20-25 minuten tot de bovenkant goudbruin is (bak iets langer voor een nog knapperiger resultaat). Laat de koek 5 minuten afkoelen in het bakblik. Maak met een mes snijlijnen voor re ...

De keuken van Johanna: Fryske Krûdkoeke (Friese kruidkoek)

https://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2017/11/fryske-krudkoeke-friese-kruidkoek.html

... Fryske Krûdkoeke (Friese kruidkoek) Soms moet men geduld betrachten om tot een succes te komen of in dit geval een goed product te maken. Deze koek heeft ook zijn tijd nodig. Als de koek uit de oven komt zou je kunnen denken dat het baksel mislukt is, maar dat is zeker ...

De keuken van Johanna: Fryske Krûdkoeke (Friese kruidkoek)

https://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2017/11/fryske-krudkoeke-friese-kruidkoek.html

... Fryske Krûdkoeke (Friese kruidkoek) Soms moet men geduld betrachten om tot een succes te komen of in dit geval een goed product te maken. Deze koek heeft ook zijn tijd nodig. Als de koek uit de oven komt zou je kunnen denken dat het baksel mislukt is, maar dat is zeker ...