Resultaten voor diepvries rundstong klaar maken
Rundstong in Madeirasaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rundstong-in-madeirasaus-0
... rundstong in Madeirasaus - Laat de tong gedurende 3 uur in zout water trekken. Hierdoor verdwijnen alle bloedresten. Vernieuw daarna het water, voeg de rundstong toe en laat 3 à 4 minuten koken. Giet hierna het water opnieuw weg en laat de rundstong opnieuw koken in water ...
Rundstong in madeirasaus met duchesseaardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundstong-in-madeirasaus-met-duchesseaardappelen
... rundstong in Madeirasaus met duchesseaardappelen - rundstong in Madeirasaus is zo een van die klassiekers waar je niet op een doordeweekse dag aan begint. Neem er je tijd voor want dat zal de smaak alleen ten goede komen. En eens het gerecht op tafel staat, zal je alleen ...
Recept voor rundstong in madeirasaus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/rundstong-madeirasaus
... maak de tong: Zet de tong op in koud water met een snuifje zout en breng aan de kook, tot de onzuiverheden komen bovendrijven. Kuis ondertussen 1 ui en 2 wortelen en snijd ze in grove stukken. Haal de tong uit het water en spoel ze zorgvuldig af onder koud stromend water. ...
Hobbykok Pluis: Doperwten met munt
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/07/doperwten-met-munt.html
... Doperwten met munt Ingrediënten:•600 g doperwten, vers of uit de diepvries•4 takjes munt•30 g boter•2 theelepels munt, fijngehakt Bereiden: Doe de doperwten in een pan en zet ze onder water. Voeg de takjes munt toe. Breng ze aan de kook en laat ze 5 minuten zachtjes ...
Kalfstong in Madeirasaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-in-madeirasaus
... Kalfstong in Madeirasaus - Kook de tong gaar met de wortel, de prei, de ajuin, de look en selder in ongeveer 3 uur. Was de champignons en snijd ze in schijfjes. Bak ze aan in wat boter. Maak ondertussen een roux en bevochtig met de bouillon. Roer tot een saus, voeg eventueel ...
Bevroren sinaasappel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bevroren-sinaasappel
... n een mes en een kleine lepel. Behoud het vruchtvlees maar verwijder de pitjes. Zet de uitgeholde sinaasappel en het hoedje in de diepvries. Mix het vruchtvlees met de plattekaas en de zoetstof. Zet de vulling 30 minuten in de diepvries. Vul de sinaasappel met de vulling. Zet nog 1 uur in de diepvries. Zet het hoedje op de sinaasappel en dien op. Ingrediënten 4 th ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/frisse-druivensnack
... een kommetje.Knijp een limoen uit over de druiven.Doe er eventueel wat vanillesuiker over. Dit hoeft niet.Steek ze een uur in de diepvries.Haal ze 5 minuten op voorhand uit de diepvries. Smakelijk!Stap voor stap recept Tips:Als gezond snoepje / ijsje kunnen ze zeker ook tellen. Dan kun je de suiker weglaten. Dan is het nog altijd super lekker!Hou er wel rekening mee dat het minstens een uur in de diepvriezer moet, maak het dan zeker goed van tevoren. Bereidingstijd:Dit gerec ...
Yoghurtrepen met fruit en witte chocolade
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/frisse-yoghurtrepen-met-fruit-en-witte-chocolade
... deel over de yoghurt. Hak de chocolade grof en strooi over de yoghurt. Werk af met de kokosschilfers en zet minimum een uur in de diepvries.Haal uit de diepvries en snijd er met een scherp mes stukken uit. Eet ze onmiddellijk op en bewaar de rest in een plastic zakje in de diepvries.Lekker en leuk tussendoortje! ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/kopie-van-nanbrood
... altijd smaakt.Ingrediënten:Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Wij maken dit altijd met een restje Mexicaanse saus uit de diepvries.En het kan uiteraard ook op zijn Italiaans. Maar dat is voor een ander keertje. 🤗Bereidingstijd:Als je kan starten met een restje Mexicaanse saus, dan zit dit lekkers op 10 minuten in de oven. ...
http://saskookt.blogspot.be/2011/06/vice-cream.html
... maken, maar het is zo snel klaar dat dit echt niet hoeft.Dit heb je nodig voor 2 à 3 personen:100 g banaan100 g frambozen uit de diepvries Snij de banaan in schijfjes en steek ze in de diepvries (dit doe je best 's ochtends of de dag op voorhand).Gooi vlak voor het serveren de bevroren schijfjes banaan met de bevroren frambozen in de blender en mix tot je een romige massa bekomt.Serveer meteen en smul je buikje rond :). Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: desserten en zoet gebak ...