Resultaten voor dessertglaasjes
Recepten - Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aardbeidessertje_met_platte_kaas_en_speculaas_1
... aardbeien en snijd ze in schijfjes. Breng de platte kaas op smaak met wat poedersuiker. Doe alles in laagjes in doorzichtige dessertglaasjes. Start met een bodem speculooskruimels, vervolgens kaas en dan de aardbeischijfjes. Herhalen en eindigen met laagje aardbeien, toefje kaas en speculaaskruimels. Klaar! ...
Aardbeidessertje met platte kaas en speculaas
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardbeidessertje-met-platte-kaas-en-speculaas
... beien en snijd ze in schijfjes.Breng de platte kaas op smaak met wat poedersuiker. Doe alles in laagjes in doorzichtige dessertglaasjes.Start met een bodem speculooskruimels vervolgens kaas en dan de aardbeischijfjes.Herhalen en eindigen met laagje aardbeien toefje kaas en speculaaskruimels.Klaar! ...
Jeroen Meus - Vanille/kokosbavarois met mango - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vanillekokosbavarois-met-mango
... ussen de room met een garde op tot yoghurtdikte.Giet de opgeklopte room bij het bavaroismengsel. Verdeel de kokosbavarois over de dessertglaasjes en laat opstijven in de koelkast.Schil de mango’s en snijd ze in kleine blokjes. Doe de blokjes in een kom en rasp er de zeste van een halve limoen bij. Knijp er ook het sap van de halve limoen bij en roer.Rits de blaadjes munt van de takjes en snipper ze fijn. Meng ze met de mangosalade.Werk de glaasjes kokosbavarois af met een lepeltje mangosalade. ...
Videorecept voor Vanillemascarpone met salsa van bosvruchten | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/vanillemascarpone-met-salsa-van-bosvruchten/
... es goed door elkaar met een spatel. Voeg de mascarpone toe en roer alles tot een gladde, romige massa. Verdeel de crème over 4 dessertglaasjes en laat een uurtje opstijven in de koelkast. Verhit een antikleefpan, smelt er een eetlepel Solo in en voeg er de resterende 2 eetlepels suiker aan toe. Laat een minuutje karamelliseren en voeg er het fruit aan toe. Laat alles een vijftal minuutjes al roerend stoven en laat vervolgens afkoelen. Neem de glaasjes vanillemascarpone uit de koelkast en schep in elk glas een eetlepel van de bosvruchtensalsa. Werk elk glaasje af met een blaadje basilicum. Tip: Je kan ook perfect andere rode vruchten toevoegen aan de salsa, zoals kersen, bosaardbeitjes of aalbessen. Geniet van Vanillemascarpone met salsa van bosvruchten ...
Mojitosorbet - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/sorbet/mojitosorbet
... elkast.Giet de ijsmix in een ijsmachine en laat bevriezen volgens de gebruiksaanwijzing van de machine.Serveer de mojitosorbet in dessertglaasjes met een pipetje gevuld met rum. Extra benodigd IJsmachine Geen ijsmachine?Doe het mengsel in een ondiepe diepvriesdoos. Laat het ijs onafgedekt in 1-2 uur bevriezen, tot het halfzacht is. Doe het mengsel over in een kom en breek met een vork alle ijskristallen kapot. Doe het ijs terug in de diepvries en breek de ijskristallen gedurende 2 uur elke 30 minuten. Laat het ijs in de diepvries stevig worden. Bewaar het ijs in een afgesloten doos. Zet het ijs 45 minuten voor het serveren in de koelkast. OpmerkingGebruik voor een strikt-vegetarische versie van dit recept agar-agar in plaats van gelatine. KookboekHet recept 'Mojitosorbet' is afkomstig uit het kookboek... Basic ijsChristophe DeclercqVerfrissend in de zomer, verfijnd in de winter: ijsdesserts vormen een ideale afsluiter van de maaltijd, maar je kunt z ...