Resultaten voor dessert met havermout
Havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/havermout-met-blauwe-bessen-en-dadels-van-sofie-dumont
... havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie Dumont - Laat de havermout weken in de melk de avond voordien. Breng de dag erna kort aan de kook en laat afkoelen. Snij de dadels overlangs in vier en verwijder de pit. Werk de havermout af met dadels, cashewnoten, yoghurt ...
https://koken.vtm.be/recept/hartige-havermout
... Hartige havermout - Bereid de havermout met het water volgens de aanwijzingen op het pak. Doe de pap in een kommetje, rasp er de cheddar over en overgiet met een straaltje olijfolie. Kruid met peper en zout. Ingrediƫnten 1 kop havermout 2 koppen water 50 gr gerijpte ...
Superfood Sunday: glutenvrije perencrumble zonder suiker - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/glutenvrij-dessert/
... «nten is havermout. Wist je al dat havermout heel gezond is? Met recht een superfood dus. Als je op zoek bent naar een glutenvrij dessert zonder suiker, raad ik je zeker deze peren crumble aan! En voor wat variatie kun je blauwe bessen of appel gebruiken. Instructies Verwarm de oven voor op 220 C. Meng in een kom de havermout met de boter totdat je een kruimelige structuur krijgt. Leg de stukjes peer op de bodem van de ovenschaltjes en bestrooi mer kaneel en rozijnen. Schep nu het havermout mengsel eroverhee ...
Tunesische havermout | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tunesische-havermout
... Tunesische havermout - Breng de avond voor u dit ontbijt wilt eten 6 dl water aan de kook in een pan. Doe de havermout erin, breng weer aan de kook en laat 1 minuut sudderen. Leg het deksel op de pan, laat het mengsel afkoelen en zet het een nacht in de koelkast. Giet ...
Jeroen Meus - Mousse van schapenyoghurt met blauwe bessen en gepofte haver - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousse-van-schapenyoghurt-met-blauwe-bessen-en-gepofte-haver
... re smaak van de yoghurt tot zijn recht laat komen. Met wat blauwe bessen en krokant gebakken haver heb je in geen tijd een lekker dessert of een gezond ontbijt klaarstaan. - Mousse van schapenyoghurt Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.Warm een scheutje room op in een steelpannetje en los de gelatineblaadjes erin op.Roer de yoghurt met de honing los in een kom en meng de room eronder.Klop het eiwit stijf met de suiker. Spatel de m ...
Havermout stoofperen crumble (Sinterklaas dessert) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/sinterklaas-dessert-crumble/
... havermout stoofperen crumble (Sinterklaas dessert) Een heerlijk stoofperen dessert met een havermout crumble. Het perfecte Sinterklaas dessert wat ook nog eens verantwoorder is dan vele andere toetjes. De smaken van de zoete stoofpeertjes, de amandel, koekkruiden en de ...
Havermout pannenkoeken | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/havermout-pannenkoeken
... havermout pannenkoeken - Maal de havermout fijn indien nodig. Meng de havermout met het ei, de platte kaas en haverdrank. Mix het geheel. Smelt de chocolade met de sojaroom. Hak de noten fijn en snij de banaan in brunoise. Doe een scheutje arachideolie in een pan en smelt ...
Yoghurtsmoothie met aardbeien en havermout
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/yoghurtsmoothie-met-aardbeien-en-havermout
... Yoghurtsmoothie met aardbeien en havermout - Weinig tijd 's morgens? Deze yoghurtsmoothie is zo klaar én je komt er zonder problemen de ochtend mee door. Check onze video met makkelijke instructies. - Mix de yoghurt met de bananen de aardbeien en de ...
Ontbijttaartjes met kersen Ā» Kokerellen
https://www.kokerellen.be/ontbijttaartjes-met-kersen/
... binatie van havermout met de kersen, zoo lekker! Een goede schep yoghurt erop en je ontbijtje is helemaal af. Of maak het als een dessert & doe er een schepje ijs bij, oeh dat wil ik zelf ook wel eens proberen. ;) ...
Appelcrumble met havermout, bourbon en vanille-ijs van Tjopās | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/appelcrumble-met-havermout-bourbon-en-vanille-ijs-van-tjops
... Bereiding Week de rozijntjes in de bourbon. Idealiter: een nacht, maar met een paar uren ben je al een eind op weg. Meng de bloem, vetstof, suiker en havermout tot een crumblestructuur. Voeg eventueel extra havermout toe. Schil en snij de appeltjes in blokjes. Doe in ...