Resultaten voor de garde van gert, curryworst
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/curryworst
... curryworst - Meng het gehakt samen met het eigeel, look en ui. Voeg de room en de kruiden toe en cutter alles in een keukenrobot. Meng er dan de geplette aardappelen door. Neem een brickdeeg en leg er een worstje van het bereide gehakt op. Rol op en kleef toe met ...
Zelf frituursnacks maken: de curryworst special | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zelf-frituursnacks-maken-de-curryworst-special
... Bereiding Snij de kip grof. Doe alles behalve de ui in een cutter. Mix fijn. Rol tot worsten. Wikkel in folie. Kook gaar. Frituur op 180°C. Snij open. Serveer met ketchup of curryketchup, mayonaise en fijngesneden ajuin. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
http://madamezsazsa.blogspot.be/2015/09/weekmenu-2015.html
... Weekmenu 2015 In 2011 was het een kaftje, op den duur een dik kaftje.In 2012 was het een boekje, een schoon, handgemaakt boekje.In 2013 werd het weer een kaftje, maar het werd wel zo dik niet meer.In 2014 was het af en toe een los velletje.Ik heb daar een uitleg ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zelfgemaakte-mayonaise
... Zelfgemaakte mayonaise - Want alles wat je zelf maakt is toch veel lekkerder? - Meng met een garde de eierdooiers met mosterd azijn en water.Klop met een garde de olie voeg deze in een straaltje toe en klop ondertussen met de garde. Je kan dit ook met een soepmixer ...
Spaghetti met kippenlevertjes, look en gebakken sla | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/spaghetti-met-kippenlevertjes-look-en-gebakken-sla
... Spaghetti met kippenlevertjes, look en gebakken sla - Levertjes! Niet iedereen lust het. Sofie probeert Gert te overtuigen door ze lekker krokant te bakken en te flamberen. Het resultaat? Een heerlijke pasta met levertjes, look en gebakken sla. Pel en snij een ajuin ...
Jeroen Meus - Sabayon - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sabayon
... Sabayon - Met dit recept maak je een luchtige sabayon. - 0. Doe de eigelen in een steelpannetje en gebruik een halve eierschaal als maatbeker. 1. Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker, de witte wijn en de poire williams toe aan de eigelen. 2. Klop het koude ...
Jeroen Meus - Falafel pita met harissayoghurt - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/falafel-pita-met-harissayoghurt
... Falafel pita met harissayoghurt - Het hoeft niet altijd een curryworst met een goed pakje friet te zijn. Ga eens voor de oosterse ‘frituursnack’. Met deze pittige pita met falafelballetjes maak je iedereen blij. - de falafel Zet de kikkererwten vooraf een nacht ...
Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise-0
... Mayonaise - de verse mayonaise die je helemaal zelf maakt, smaakt zoveel beter dan dezelfde saus in potjes. Alleen: maak een bescheiden hoeveelheid, want zo'n lekkere huisbereide mayonaise is slechts een weekje houdbaar in de koelkast. - Mayonaise Doe de eierdooiers ...
Jeroen Meus - Bearnaisesaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bearnaisesaus-0
... Bearnaisesaus - de basis voor een traditionele bearnaisesaus is de gastrique. Hoe meer zorg je aan deze reductie besteedt, hoe fijner je saus zal smaken. - 0. Neem een maatbeker en doe er het water, de witte wijn en de dragonazijn in. Schenk het mengsel in een pot ...
Jeroen Meus - Vanillepudding met petit-beurrekoekjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vanillepudding-met-petit-beurrekoekjes
... Vanillepudding met petit-beurrekoekjes - Als er grote haast mee gemoeid is, doet een pakje kant-en-klaar poeder met melk wonderen. Maar wie een klein beetje meer tijd heeft moet de pudding eens vers maken. de bereiding is bijzonder eenvoudig en er zit altijd een ...