Resultaten voor dagelijkse zomerkost ovenschotel met tomatensaus,gehakt bloemkool

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Bloemkool met Tomatensaus

http://www.receptjes.be/recept_bloemkool_tomatensaus.html

... bloemkool met Tomatensaus Ingredienten Voor 4 Personen: - 1/2 gekookte bloemkool - 1/2 Liter Tomatensaus - 100 gram belegen geraspte kaas - peper en zoutBereidingswijze Verdeel de bloemkool in roosjes en schep ze in een ovenschaal. Giet er de tomatensaus over en bestrooi ...

Gehakt met aardappelpuree en bloemkool | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gehakt-met-aardappelpuree-en-bloemkool

... Gehakt met aardappelpuree en bloemkool - Stoof het gehakt aan in wat bakken en braden tot het gaar is en doe alles in een ovenschotel. Kook de aardappelen en maak er een slappe puree van. Kook de bloemkool gaar. Schik de puree op het gehakt en de bloemkool op de puree. Maak ...

Ovenschotel met gekruid lamsgehakt, bloemkool en kaassaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ovenschotel-met-gekruid-lamsgehakt-bloemkool-prei-en-kaassaus

... ovenschotel met gekruid lamsgehakt, bloemkool en kaassaus - Een hartverwarmende ovenschotel met lam, bloemkool en kaassaus, dat smaakt altijd. Schil de aardappelen en stoom gaar. Giet af en pureer met een stukje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg een beetje ...

Ovenschotel van everzwijn, bloemkool en bintjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ovenschotel-van-everzwijn-bloemkool-en-gegratineerde-bintjes

... ovenschotel van everzwijn, bloemkool en bintjes - Schil de aardappelen en stoom ze gaar. Snij een ajuin in stukjes. Smelt een klontje boter, en stoof de ajuin en het gehakt. Kruid met peper en zout. Snij de bloemkool in roosjes, en stoom gaar in een stoommandje. Smelt de ...

Jeroen Meus - Rollade van aubergines met gehakt, spinazie en tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/rollade-van-aubergines-met-gehakt-spinazie-en-tomatensaus

... Rollade van aubergines met gehakt, spinazie en tomatensaus - Deze rijkgevulde ovenschotel met spinazie, aubergines en polpettes, ofwel kleine Italiaanse gehaktballetjes, maak je makkelijk op voorhand klaar. Geef hem voor het serveren nog een gouden korstje van ...

Recepten - Gratin met bloemkool en gehakt

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gratin_met_bloemkool_en_gehakt

... Bereidingswijze Kook de aardappelen gaar in zout water en giet ze af. Pureer ze met de melk. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Voeg een klontje boter toe en hou de puree warm.  Fruit intussen de ui glazig in wat boter. Voeg het gehakt toe en bak het korrelig. ...

Recept voor ovenschotel met gehakt en groenten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/ovenschotel-met-gehakt-en-groenten/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 60 min Ingrediënten - voor 6 personen 800 gr aardappelen Toevoegen 6 tal tomaten Toevoegen 1 kg gehakt Toevoegen 3 eetlepels ketchup Toevoegen Bereidingswijze Dit is een gerecht dat vooral ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Ovenschotel met Paprika en Gehakt

http://www.receptjes.be/recept_ovenschotel_paprika_gehakt.html

... ovenschotel met Paprika en Gehakt Ingredienten Voor 2 Personen: - 350 gram gehakt - 3 tomaten (ontveld, in stukjes gesneden) - 2 rode paprika (gehalveerd, zaadjes verwijderd) - 1 kleine ajuin (fijngesnipperd) - 3 eetlepels olijfolie - 1 theelepel oregano - peper en zout ...

Jeroen Meus - Ovenschotel met gevulde kipfilets in tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ovenschotel-met-gevulde-kipfilets-in-tomatensaus

... ovenschotel met gevulde kipfilets in tomatensaus - Met een pot verse tomatensaus met kruiden kan je alle kanten uit. Jeroen gaart er gevulde kipfilets in. Die serveert hij met een portie spaghetti. De kippenborsten vult hij met wat gerookte rauwe ham en enkele schijfjes ...

Recept voor Aardappelgratin met bloemkool en gehakt | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/aardappelgratin-met-bloemkool-en-gehakt/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Ingrediënten - voor 4 personen 500 g aardappelen, geschild Toevoegen 30 g bloem Toevoegen 500 g bloemkoolroosjes Toevoegen 80 g gemalen kaas Toevoegen ...