Resultaten voor dagelijkse kost puree met lamsschouder

Jeroen Meus - Lamsschouder met puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsschouder-met-puree

... lamsschouder met puree - Dit recept is ideaal om te serveren op een familiediner. Zeker rond de tijd van Pasen is het een aanrader. De overheerlijke lamsschouder wordt eerst geroosterd en gaart nadien op een lage temperatuur verder. De bereiding vraagt weinig werk maar toch ...

Recepten - Geroosterde lamsschouder met puree

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Geroosterde_lamsschouder_met_puree

... Bereidingswijze Opmerking: De lamsschouder is afkomstig van de voorpoten van het lam. De achterpoten leveren de lamsschouder. Het gewicht van de lamsschouder is mee afhankelijk van het seizoen. De schouder van een lentelam is doorgaans wat kleiner. Zet een ruime ovenschaal ...

Jeroen Meus - Curry met lamsschouder en aardappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/curry-met-lamsschouder-en-aardappel

... Curry met lamsschouder en aardappel - Volgens Jeroen is dit echt een topgerecht, het proberen waard! Ideaal als je zin hebt in een heerlijk gekruide stoofpot van lamsvlees en aardappelen. De bimi en sluimererwten zorgen voor een frisse, groene toets. - Verwarm de kippen ...

Lamsschouder met eierdooier | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsschouder-met-eierdooier

... lamsschouder met eierdooier - Bak de schouder bruin langs alle zijden nadat je ze vooraf gekruid hebt met PH pepermix. Voeg er de versneden groenten bij. Bevochtig met de wijn, het zuiver water en de maggi PH rundsbouillon. Voeg er de verse kruiden bij. Laat 4 uur braiseren ...

Jeroen Meus - Tajine met lamsschouder, groenten, koriander en munt - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tajine-met-lamsschouder-groenten-koriander-en-munt

... Tajine met lamsschouder, groenten, koriander en munt - In de Noord-Afrikaanse keuken worden bijzonder smakelijke stoofpotjes gegeten. Om het helemaal ‘echt’ te doen, is het prettig om ze in een traditionele tajine te bereiden. Jeroens recept met lamsschouder ...

Jeroen Meus - Lamsschouder met gebakken wortelen en gepofte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsschouder-met-gebakken-wortelen-en-gepofte-aardappelen

... lamsschouder met gebakken wortelen en gepofte aardappelen - Traag geroosterde lamsschouders zijn feestelijk lekker. Ook wie niet meteen de grootste fan van lamsvlees is, kan wel eens aangenaam verrast zijn door het resultaat. Samen met gepofte aardappelen, gebakken fijne ...

Lamsschouder | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsschouder

... lamsschouder - Kruid de schenkels en bak ze bruin in bakboter.  Schil de wortelen en uien en snijd ze grof. Voeg ze bij het vlees, samen met de look. Breng op smaak met steranijs, saffraandraadjes, kaneel, komijnzaadjes, tijm, rozemarijn en laurier. Blussen met witte wijn ...

Jeroen Meus - Cordon bleu met zuurkool en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cordon-bleu-met-zuurkool-en-puree

... Cordon bleu met zuurkool en puree - Zelfgemaakte cordon bleu met zuurkool en puree. Kan het nog meer dagelijkse kost zijn dan dit? - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.Laat de boter smelten in een pot. Snipper de uien heel fijn ...

Jeroen Meus - Rode poon met broccoli, salsa verde en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-met-broccoli-salsa-verde-en-puree

... Rode poon met broccoli, salsa verde en puree - Vandaag staat er nog eens goeie ouwe dagelijkse kost op het menu. Een simpel stukje gebakken vis met broccoli, een zachte puree met een beetje look en salsa verde. Meer hoeft het soms echt niet te zijn.  - Schil de ...

Jeroen Meus - Chipolata met puree van witte bonen, waterkers en gekonfijte sjalotten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chipolata-met-puree-van-witte-bonen-waterkers-en-gekonfijte-sjalotten

... Chipolata met puree van witte bonen, waterkers en gekonfijte sjalotten - De keuken van dagelijkse kost vult zich met de geur van gebakken chipolata’s. Jeroen serveert de worst met een smeuïge puree van witte bonen en in rode wijn gekonfijte sjalotten. Voeg steeds ...