Resultaten voor dagelijkse kost deze week kip met pompoenpuree en saliesaus

Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7522/gelakte-varkensmedaillons-met-port-saliesaus

... Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus - - - 1 sjalotje, 0.5 teentje knoflook, 1 eetlepel honing, 1 pot vleesfond, 5 eetlepels boter of margarine, 1 ml rode port, 2 eetlepels rode wijnazijn, 2 varkenshaasjes, 0 zout, 0 peper, 4 salieblaadjes ...

Jeroen Meus - Gebakken kip met champignonroomsaus en pompoenpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kip-met-champignonroomsaus-en-pompoenpuree

... Gebakken kip met champignonroomsaus en pompoenpuree - Er gaat niets boven het krokant gebakken vel van een mals en sappig stukje kipfilet. Jeroen serveert er een smeuïge pompoenstoemp en een romige champignonsaus met shiitake bij. - Voorbereiding Breng een pot gezouten ...

Pompoenpuree met knoflook en munt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pompoenpuree-met-knoflook-en-munt

... pompoenpuree met knoflook en munt - pompoenpuree met knoflook en munt - Schil de pompoen en snijd in stukken. Kook de stukken pompoen in een beetje water gaar.Giet af en prak de stukjes fijn met een stamper.Fruit de knoflook in olijfolie.Schep de knoflook met de olijfolie ...

Jeroen Meus - Rollade van kip met pompoenpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rollade-van-kip-met-pompoenpuree

... dige puree van maken. De kipfilets tover je om tot rollades en er horen ook groene boontjes bij. Dat levert samen een stevig bord dagelijkse kost op. - 0. Snij een kipfilet in stukken en doe deze in de blender. Voeg ook een ei toe. Mix het vlees fijn. 1. Pluk de blaadjes salie en snij ze fijn. Doe de kruiden in de blender. 2. Kruid het mengsel met wat peper en zout en schenk er de koude room bij. Mix alles nog z ...

Groenten met saliesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/groenten-met-saliesaus

... Groenten met saliesaus - Snij de groenten in grote stukken en blancheer even. Leg de groenten in een ovenschotel, voeg wat olie toe en roer even. Leg er de geplette lookteentjes (niet pellen) en de in kwarten gesneden citroen bij. Voeg de rozemarijntakjes toe en zet in de ...

Jeroen Meus - Stoofpot van lamsnek met kikkererwten-pompoenpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-lamsnek-met-kikkererwten-pompoenpuree

... Stoofpot van lamsnek met kikkererwten-pompoenpuree - Een zalige stoofpot met Noord-Afrikaanse smaken en geuren die aanvoelt als een warm dekentje. Helemaal niet verkeerd in combinatie met de originele stoemp van kikkererwten en pompoen die Jeroen erbij serveert. - Laat een ...

Jeroen Meus - Koekjes voor De Warmste Week - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koekjes-voor-de-warmste-week

... Koekjes voor De Warmste week - De week voor Kerst is het in Vlaanderen toch altijd een paar graden warmer dan Frank of Sabine hebben voorspeld dankzij De Warmste Week. Wil jij ook je steentje bijdragen door een koekenbak te organiseren? Ga dan aan de slag met dit supereenvoudig ...

Lamsgebraad met saliesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamsgebraad-met-saliesaus

... Bereiding Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Verhit de olie en de boter in een pan, schroei het gebraad aan alle kanten dicht op een hoog vuur en kruid met peper en zout.  Warm de melk zachtjes op in een pan tot ze begint te pruttelen. Leg het lamsgebraad in een ...

Pittige pompoenpuree

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2015/09/pittige-pompoenpuree.html

... Pittige pompoenpuree Pompoenen zijn er in vele varianten en op verschillende manieren te bereiden. Persoonlijk vind ik het handig een pompoen in de oven te laten garen en daarna het vruchtvlees uit de schil te scheppen. Daar is niet veel kracht voor nodig. Maar vanavond ...

Recepten - Finettes met herfstsaus en pompoenpuree

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Finettes_met_herfstsaus_en_pompoenpuree

... Bereidingswijze Kook de pompoenblokjes in ongezouten water gaar en laat uitlekken. Mix tot puree met een staafmixer. Voeg olijfolie naar smaak toe. Smaak af met peper en zout en meng met de geroosterde pompoenpitjes. Bereid de saus. Kook de blokjes wortel, koolrabi en ...