Resultaten voor crumble gandaham

Gebakken coquilles, crème van pastinaak, crumble van gandaham en garnalensausje | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/gebakken-coquilles-creme-van-pastinaak-crumble-van-gandaham

... Gebakken coquilles, crème van pastinaak, crumble van gandaham en garnalensausje - Crème van pastinaak Schil de pastinaak en snij in stukjes. Breng aan de kook in melk samen met wat bouillon van tuinkruiden. Giet af maar bewaar het kookvocht. Mix in de blender tot een ...

Pompoensoep met pladijs en gedroogde gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pompoensoep-met-pladijs-en-gedroogde-gandaham

... Pompoensoep met pladijs en gedroogde gandaham - Versnijd de groenten en stoof ze in een beetje bakboter. Bevochtig ze met het water en voeg er 1 eetlepel groentenbouillon en het sinaasappelsap aan toe. Laat dit alles 35 minuten koken en mix het geheel glad. Voeg de room ...

Pomamore tomaten met Gandaham en Parmezaan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pomamore-tomaten-met-gandaham-en-parmezaan

... Pomamore tomaten met gandaham en Parmezaan - Haal de tomaten uit de marinade.Verdeel de tomaten over de leisteen. Plaats de sneetjes gandaham op de tomaten en bevestig ze met een cocktailprikker. Besprenkel met een beetje balsamicoazijn en kruid met zwarte peper. Rasp ...

Rog met kappertjes en Gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-kappertjes-en-gandaham

... Rog met kappertjes en gandaham - Smelt een klontje boter in de pan. Dip de roggevleugels in wat bloem en bak ze mooi bruin langs beide kanten. Haal ze uit de pan als ze gaar zijn en blus met citroensap en de 4 el water. Voeg er de Gandaham, peterselie en kappertjes bij. ...

Kabeljauw met Gandaham en kruidenpuree | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-gandaham-en-kruidenpuree

... Kabeljauw met gandaham en kruidenpuree - Snij het vel van de kabeljauw, kruid met pepermix en zout en rol in de Gandaham. Bak de kabeljauw op de naad van de gandaham in wat olijfolie in een antikleefpan. Schil de gekookte aardappelen en prak ze samen met de olijfolie, ...

Wok met kabeljauw, Gandaham en spruitjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wok-met-kabeljauw-gandaham-en-spruitjes

... Wok met kabeljauw, gandaham en spruitjes - Snijd de zalm in blokjes van 2 op 2 cm. Snijd de spruitjes in schijfjes. Bak de spruitjes en de sojascheuten en de gehakte look in een beetje arachideolie. Voeg na ongeveer 3 minuten de zalm erbij. Blus met de sojasaus en balsamico ...

Erwtenpuree met Gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/erwtenpuree-met-gandaham

... Erwtenpuree met gandaham - Kook de erwten heel gaar en spoel ze onder koud water. Houd 1dl kookvocht over en smelt er de bouillon in. Laat afkoelen. Mix de erwtjes met olijfolie, bouillon, een beetje citroensap en 2 eetlepels munt. Kruid met peper en zout. Mix 2 dl olijfolie ...

Recept voor crumble van granny smith met gember | njam!

http://www.njam.tv/recepten/crumble-van-granny-smith-met-gember

... bereiden: Verwarm de oven voor op 190°C. Stoof de appelstukjes met de gember in boter. Meng de ingrediënten voor de crumble en wrijf het door je handen tot een kruimelig geheel. Beboter een ovenschaal en verdeel het fruit en de crumble erover. Zet 20 minuten in de ...

Tatin van tomaat met Gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tatin-van-tomaat-met-gandaham

... Tatin van tomaat met gandaham - Bak look, sjalot en leg overal een takje rozemarijn bij. Snijd de tomaten in 2 en bak ze aan met de bolle kant naar beneden. Voeg balsamico toe. Bedek met de suiker. Laat karamelliseren. Bedek met het bladerdeeg. Zet gedurende 20’ in ...

Opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerold-broodhapje

... Opgerolde broodhapjes met zalm, ham en gandaham - Neem het toastbrood dat in de lengte gesneden is en snijd de korst ervan af. Smeer in met boter. Beleg met ofwel een plakje gekookte ham, ofwel met plakje zalm, of met gandaham. Laat het bovenste deel (ongeveer 3 cm) onbelegd ...