Resultaten voor creme de cassis

Soufflé glacé cassis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/souffle-glace-cassis

... Soufflé glacé cassis - Bevestig een band van siliconenpapier rond je souffléschaal die 2 cm boven de rand uitsteekt. Doe de bosbessenpuree en de suiker (= 100gr zwarte bessenpuree + 100gr suiker) in een pan en verhit tot 120°C om een bosbessenstroop te maken. Klop ...

Fabergé-eieren met chocolade en bosbessen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/faberge-eieren-met-chocolade-en-bosbessen

... Fabergé-eieren met chocolade en bosbessen - Klop de eierdooiers met de suiker tot een dik en bleek mengsel. Laat de boter smelten in een bain-mariepan en voeg dan de cacao toe. Laat de chocolade in een afzonderlijke bain-mariepan smelten. Meng het eierdooiermengsel ...

Chocolademillefeuille met braambessen en cassis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/chocolademillefeuille-met-braambessen-en-cassis

... Chocolademillefeuille met braambessen en cassis - Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het bladerdeeg uit tot een grote rechthoek en zeef er het cacaopoeder over. Maak je bladerdeeg klaar: vouw één uiteinde van de rechthoek naar het midden en doe hetzelfde met het ...

Crème de Cassis - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/dranken/creme-cassis

... Crème de cassis 2 liter 0 min voorbereiden 3 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen DrankVegetarischFrans Ingrediënten 1½ kg zwarte bessen 2 liter rode wijn 1½ kg suiker, indien gewenst nog wat meer 700 ml wodka (zonder toevoegingen) Bereiden ...

Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen-en-pommes-duchesse

... Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse - Meng 2 eetlepels balsamicoazijn met het sap van 1 sinaasappel. Voeg er 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng met een kaneelstokje en 4 kruidnagels. Giet de marinade over het everzwijn en ...

Recept voor stoofpotje van everzwijn met bosbessen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen

... bereiden: Meng de ingrediënten voor de marinade en overgiet er de stukjes everzwijnfilet mee. Laat dit afgedekt, op een gekoelde plaats 1 dag marineren. Schep de stukjes everzwijnfilet uit de marinade, dep ze goed droog met een keukenpapiertje en bewaar de marinade. ...

Frambozendroom - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/meer-toetjes/frambozendroom

... Frambozendroom 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 9 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 400 g verse frambozen 1 pakje chocoladebatons 6 eetlepels crème de cassis 125 ml slagroom 2 zakjes vanillesuiker ...

Frambozenijs - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/ijs/frambozenijs

... Frambozenijs 2 personen 6 min voorbereiden 2 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 11 waarderingen NagerechtVegetarischHollands bevat per portie270 kcal 2 g eiwit 60 g koolhydraten Ingrediënten 250 g (diepvries) frambozen 50 g witte basterdsuiker 25 ml crème ...

Cocktail: Roze flirtini | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cocktail-roze-flirtini

... Cocktail: Roze flirtini - Dit is een heerlijke cocktail, perfect in de zomer, als opener tijdens een feest of ideaal als aperitief op Valentijn.Tip: vind je geen frambozenvodka, vervang dit dan door 5 cl vodka en 1 cl Crème de cassis of frambozenlikeur. Lepel twee ...

Trifle met kwark en blauwe bessen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/trifle/trifle-kwark-blauwe-bessen

... Trifle met kwark en blauwe bessen 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 200 g kwark 200 ml vanillevla 2 eetlepels crème de cassis of sinaasappellikeur 300 g blauwe ...