Resultaten voor crema catalana

Crema Catalana | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/crema-catalana

... crema catalana - Los het maïszetmeel op in een klein beetje koude melk in een kopje. Klop de eierdooier met de suiker ‘en ruban’ (schuimig) in een kookpot. Voeg het kaneelstokje, het maïszetmeel, de geraspte citroenschil (zeste) en de rest van de melk al roerend ...

Jeroen Meus - Crema Catalana - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/crema-catalana

... crema catalana - Een crema catalana is wellicht het populairste nagerecht van de Spaanse regio Catalonië. Het recept heeft één en ander gemeen met een Franse ‘crème brûlée’, al zijn er opmerkelijke verschillen. Een crème brûlée gaart in de oven, ...

Jeroen Meus - Crema catalana met kiwi en limoen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/crema-catalana-met-kiwi-en-limoen

... crema catalana met kiwi en limoen - De crema catalana is dichte culinaire familie van de populaire Franse crème brûlée. Het is een dessert dat poepsimpel bereid wordt en tegelijk garant staat voor een nagerecht dat met de glimlach naar binnen lepelt. Ik breng de ...

Cafe crema | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/cafe-crema/

... Cafe crema Een heerlijk dessert met koffie en slagroom. Zet 2 espresso's en voeg de poedersuiker toe. Meng kort door elkaar en laat de espresso's afkoelen in de koelkast. Zet de kom waarin je zometeen de slagroom gaat kloppen, ook in de koelkast. Klop de afgekoelde ...

Burrata salade met tomaat en rucola | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/burrata-salade/

... rucola over een bord, en voeg ook de tomaten toe. Leg de bol burrata in het midden van de salade. Verdeel wat peper, olijfolie en crema di balsamico over de salade. Maak af met een schepje pesto en wat verse basilicum. 250 gr (snoep)tomaten, 1 bol burrata, verse basilicum, 1 el pesto, scheutje olijfolie, handje rucola, crema di balsamico, zwarte peper ...

Vurig voorspel van asperge en zeebaars | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vurig-voorspel-van-asperge-en-zeebaars

... Vurig voorspel van asperge en zeebaars - Bak de panko goud bruin in ruim olijfolie, voeg op het laatste fijn gesneden koriander toe en laat uitlekken op keukenpapier. Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ...

Turks brood bruschetta | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/turks-brood-bruschetta/

... lie. Het is ook lekker om een fijngesneden sjalotje toe te voegen. Verdeel de tomatensalsa over het brood. Maak af met een scheut crema di balsamico, wat Parmezaanse kaas krullen en eventueel wat verse basilicum. 4 tomaten, 1 teen knoflook, scheut olijfolie, 1 tl oregano, 1 tl basilicum, 1 tl suiker, scheut crema di balsamico, 1 Turks brood, Parmezaanse kaas, zout en peper ...

Crema catalan | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/crema-catalan

... crema catalan - Warm de melk op met de suiker en samen met de schil van een halve citroen, een halve sinaasappel, kaneelstokje en steranijs op en laat koken. Van zodra het kookt, van het vuur halen en de aromaten laten trekken. Klop een ruban van 8 eierdooiers en de ...

Uientaartje van bladerdeeg | uit de oven - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/uientaartje-van-bladerdeeg/

... te parmezaanse kaas. Bak de uientaartjes in ongeveer 20 minuten mooi goudbruin. 4 plakjes bladerdeeg, 1 rode ui, 1 witte ui, 4 el crema di balsamico, olijfolie, 2 tl tijm, geraspte parmezaanse kaas, snufje zout en peper, 1 ei ...

Carolines blog: Broodje met vijg, rucola en mozzarella

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/09/broodje-met-vijg-rucola-en-mozzarella.html

... ve bol mozzarella in stukjes gescheurd. Maal er zout en peper over en druppel er wat olijfolie en balsamico-azijn over.Ik gebruik crema di aceto balsamico, die is wat geconcentreerder dan balsamico-azijn. Print Friendly Geplaatst door Caroline Brouwer op 08:26 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: broodje, mozzarella, rucola, vijgen ...