Resultaten voor cornichons in azijn

Zalmtartaar van verse zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-verse-zalm

... alot, heel fijn gesnipperd 1 takje peterselie, heel fijngehakt 5 sprieten bieslook, heel fijngehakt (plus extra voor garnering) 2 cornichons (kleine augurkjes), heel fijngehakt 1 eetlepel kappertjes, heel fijngehakt geraspte schil en sap van 1 citroen 2 eetlepels mayonaise 2 plakken gerookte zalm 125 ml crème fraîche 2 theelepels mierikswortelcrème (potje) 1 eetlepel rode peperkorrels (of shiso) Bereiden Meng de blokjes zalm, sjalot, kruiden, cornichons, kappertjes, 2 e ...

Vegetarische aardappelsalade (lekker, snel en fris!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/vegetarische-aardappelsalade/

... (niet als je een plantaardige variant maakt), een knapperige paprika, pittig rood uitje, lekkere sla en smaakmakers als dille en cornichons maken het een heerlijk frisse en zomerse salade. Instant zon op je bord! Perfect voor bij de picknick, lunch zonnige avondmaaltijd of als bijgerecht bij de BBQ! En wist je dat je hem ook heel makkelijk van tevoren kunt maken. Van even intrekken wordt de salade alleen nog maar lekkerder. Je eet hem dus ook prima als lunch wanneer je een restje hebt. Instructies Schil de aardappels, snijd in kwarten en spoel af onder koud water. Kook de aardappels in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel af met koud water. Ga intussen door met de rest. Maak de saus als volgt: meng de mayonaise met fijngesneden dille en cornichons. Gebruik de stokjes van de ...

Tongschar met prei, spitskool, aardappelen en Blackwellsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/tongschar-met-prei-spitskool-aardappelen-en-blackwellsaus

... Voeg de rest van de bouillon toe en roer onder elkaar. Trek de bloemkool in roosjes en stoom al dente. Snij de bloemkool, uitjes, cornichons en tulpenbollen in stukjes.  Kruid de saus met kurkuma, peper en zout. Voeg de room en zure garnituren toe. Laat kort opkoken. Serveer de aardappelen met de spitskool, vis, prei en saus. Smakelijk. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Dressing | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/dressing

... Dressing - Alle verse kruiden en de look grof hakken. azijn (4dl) en mosterd hieraan toevoegen. Alles goed mengen en dit 48 uur laten trekken in de koelkast Dressing afmaken met azijn, zonnebloemolie en een scheutje olijfolie. Goed blijven mengen met een klopper. In een ...

Kippenleverspread - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kippenlevertjes/kippenleverspread

... eze spread in een luchtdicht afgesloten pot tot 5 dagen in de koelkast bewaren. Lekker als borrelhapje met knapperig stokbrood en cornichons erbij. Extra benodigd Keukenmachine KookboekHet recept 'Kippenleverspread' is afkomstig uit het kookboek... Heerlijke spreadsRachel KhooLekkere spreads komen de hele dag door van pas, van ontbijt en brunch tot borrelhapje. Maar ook tussendoor zijn zoete of hartige spreads een feest voor jong... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Gepocheerd eitje met asperges | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gepocheerd-eitje-met-asperges

... Gepocheerd eitje met asperges - Kook water op met zout en doe er de azijn bij. Breek het ei in een schaaltje en breng het water tot tegen het kookpunt. Maak een draaiende beweging in het water zodat er een draaikolk ontstaat. Laat het ei voorzichtig in het water glijden. ...

Sushi-rijst & sushi-azijn

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sushi-rijst-sushi-azijn

... Sushi-rijst & sushi-azijn - Wil je sushi maken als een echte pro? Volg ons recept voor lekker authentieke sushirijst met sushi-azijn. - Was de rijst 1 keer spoel hem goed na en laat uitlekken.Doe de gewassen rijst in een kookpot met een goed sluitend deksel.Voeg het water ...

Gebakken schorseneren | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-schorseneren

... Gebakken schorseneren - Schil de schorseneren en snijd ze schuin in schijfjes. Bak ze aan in een beetje boter gedurende 3 à 4 minuten. Blus de schorseneren met azijn en voeg er de room aan toe. Laat even opkoken, voeg de truffel eraan toe, roer en zet het vuur uit. Pocheer ...

Kaasfondue met blauwe kaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/kaasfondue/kaasfondue-blauwe-kaas

... illon, verhit ½ theelepel gedroogde dragon 1 eetlepel Dijonmosterd blokjes tarwe-roggebrood en/of zuurdesembrood, augurkjes of cornichons en zilveruitjes Bereiden Laat de boter smelten in een middelgrote, zware pan op matig vuur. Voeg de sjalotjes en knoflook toe en fruit ca. 3 minuten tot ze glazig zijn. Giet er de wijn bij. Draai het vuur middelhoog en laat in ca. 20 minuten tot een siroop inkoken.Neem de pan van het vuur en zet hem onmiddellijk boven een pan sudderend water. Roer er de kaas in tot die gesmolten is.Klop de eierdooiers met de hete bouillon en klop dan krachtig door de gesmolten kaa ...

Japans gemarineerde tonijn met tartaar van oester, lamsoor en zeekraal | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/japans-gemarineerde-tonijn-met-tartaar-van-oester-lamsoor-en-zeekraal

... Japans gemarineerde tonijn met tartaar van oester, lamsoor en zeekraal - Maak een couilis: doe een teentje look, 1 grofgehakte sjalot, 1 komkommer, een handvol peterselie, 2 el azijn, 1 el suiker en 3 el sake in de blender en laat 10 minuten blenden. Passeer door een zeef, ...