Resultaten voor confituur van peren
Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur
... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...
Budget: gepocheerde peren - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/budget-gepocheerde-peren/
... Budget: gepocheerde peren Op zoek naar een makkelijk dessert dat ook nog eens goedkoop is? Met deze gepocheerde peren trek je echt volle zalen! En dat terwijl je er zo weinig voor hoeft te doen. Instructies Snijd de peren doormidden en ontdoe ze van het klokhuis. Breng ...
Peren met chocolade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/peer/peren-chocolade
... peren met chocolade 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 4 grote peren 1 glaasje droge witte wijn 30 g kristalsuiker 100 g pure chocolade melk Bereiden Schil de peren en zet ...
Valentijn: eenvoudige hartjestaart met kersen-perenvulling | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/valentijn-eenvoudige-hartjestaart-met-kersen-perenvulling
... p 180°C in een voorverwarmde oven. Maak ondertussen de vulling. Snij de peren in kleine stukjes. Meng met de ontpitte kersen, de confituur, het merg van een vanillestok en citroensap. Laat vijf minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Haal de taart uit de oven. Verwijder linzen of rijst en bakpapier. Vul met de vulling. Steek hartjes uit het andere deeg. Leg op de vulling. Bak nog 20 minuten op 180°C. Haal uit, laat afkoelen en serveer. Ingrediënten voor het deeg 480 g bloem 1½ kl zout 1½ kl suiker 360 g boter 120 ml koud water voor de vulling 6 el confituur bv. aardbeien 1 tl citroensap 1 vanillestok 3 peren 200 g kersen ...
Clafoutis met peren en amandelschilfers | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/clafoutis-met-peren-en-amandelschilfers
... Clafoutis met peren en amandelschilfers - Smeer de bakvorm in met boter. Schil de peren, snijd ze in stukjes en leg ze in een ovenschotel. Breng de melk en de room aan de kook. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit schuim. Voeg de kokende melk/room eraan toe. Giet ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/sabayon-met-peren
... Sabayon met peren - Alle ingrediënten voor de sabayon loskloppen alvorens deze op een zacht vuurtje te kloppen tot er een binding ontstaat. Eens het begint de binden het vuur hoger zetten en blijven kloppen tot een stijf geheel. Overgieten in een koude pot om te voorkomen ...
Warme cake met peren | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/warme-cake-met-peren
... Warme cake met peren - Meng de bloem met de gesmolten boter, suiker, eieren en amandelpoeder. Schik de grof gesneden peren in een taartvorm of in aparte schoteltjes en overgiet met het beslag. Bak 25 minuten op 190 graden. Ingrediënten 2 peren 150 gr bloem 150 gr boter ...
Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-platte-kaas
... Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas - Kook suiker en water op met de vanillestokjes, de appelsienschil, de citroenschil, de kaneelstok, de steranijs en de kruidnagel en dit alles op een laag vuur. Doe de peren erbij en laat ze 30 minuten pocheren tot de siroop ...
Jeroen Meus - Confituur van perziken - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/confituur-van-perziken
... confituur van perziken - Zelfgemaakte confituur smaakt heerlijk bij de boterham en is het ideale onderdeel voor het ontbijt. Met een flinke schep plattekaas met muesli en confituur kan je met de nodige energie aan de dag beginnen. - Voor de confituur Spoel de perziken en ...
Recept voor Chutney met noten en peren | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/chutney-met-noten-en-peren/
... Menugang: Bijgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 peren Toevoegen sap van 1 citroen Toevoegen 100 g noten Toevoegen 50 g bruine suiker Toevoegen ...