Resultaten voor confituur piet huysentruyt vijgenconfituur zonder suiker

Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vijgenconfituur-met-sinaasappel-en-pijnboompitten

... vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten - Snijd de vijgen in stukjes. Doe de stukjes vijg, de citroenrasp, het citroensap en het sinaasappelsap samen in een ruime kookpot. Breng aan de kook en laat 5 minuten afgedekt sudderen. Neem de kookpot van het vuur en voeg ...

Carré confituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur

... Carré confituur - Verwarm de oven voor op 180 C Smeer de confituur er rijkelijk op uit, maar blijf 1 cm van de randen. Snij repen af van het overschot van het bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. Rol het ...

Aardbeienconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aardbeienconfituur

... Aardbeienconfituur - Was de aardbeien met het steeltje eraan. Snij de aardbeien in gelijke stukken. Pas de kookpot aan aan de hoeveelheid aardbeien. Doe de aardbeien in de pot, voeg er suiker bij en zet op een medium vuurtje. Doe geen deksel op de pot en goed blijven roeren, ...

Schuimomelet | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/schuimomelet

... in 2 andere pannen. Maak de randen los van de omeletten en draai ze elk om in de andere pan en laat nog even aanbakken. Smeer er confituur bovenop en versier met bloemsuiker. Ingrediënten 120 gr suiker 4 eieren 80 gr bloem 2 el boter bloemsuiker 40 gr maïszetmeel confituur 10 gr bicarbonaat ...

Rabarberconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rabarberconfituur

... Rabarberconfituur - Schil de rabarber. Snij de rabarber in fijne schijfjes. Zet een brede, hoge braadpan op een laag vuurtje en doe de rabarber en suiker erin. Laat dit koken tot de suiker karameliseert en het meeste water verdampt is. Als je geen brokken wil, stamp dan ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Notenconfituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/notenconfituur

... Notenconfituur - Neem de noten en hak ze fijn met een mes. Kook de gedroogde noten één maal in water op om de bitterheid weg te werken. Giet het water weg en spoel de noten met koud water. Kook ze dan een tweede maal in de melk samen met de geleisuiker, om ze zacht te ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Opgerolde kerststronk | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerolde-kerststronk

... iroop klaar is, neem je het bakpapier van de biscuit en dep de biscuit zorgvuldig in met de suikersiroop. Smeer er een dun laagje confituur op. Rol het biscuitdeeg voorzichtig op. Werk af naar believen met geklopte room of boterroom. Ingrediënten 120 gr kristalsuiker 150 gr bloem 5 eieren 50 gr suiker 50 gr water slagroom of boterroom confituur versieringen ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...