Resultaten voor cobbler
Jeroen Meus - Cobbler met fruit en yoghurtijs - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cobbler-met-fruit-en-yoghurtijs
... ten. Dit dessert is namelijk op dezelfde manier opgebouwd: een heerlijke laag fruit met een krokante deegkorst erbovenop. Bij een cobbler bestaat de korst niet uit kruimels maar wel uit bolletjes deeg die eruitzien als kasseistenen. Dat verklaart waarschijnlijk de naam van dit zomers nagerecht. - Verwarm de oven voor tot 180°C.Maak het fruit schoon en snijd de p ...
Cobbler (de Amerikaanse crumble) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/cobbler-de-amerikaanse-crumble/
... recept het hele jaar door lekker. In de zomer maak je hem met rood fruit of bosvruchten, in de herfst met bijvoorbeeld appel. De cobbler is de Amerikaanse tegenhanger van de crumble en is erg lekker met een beetje verse slagroom of een bolletje vanille-ijs. En, niet getreurd als er een beetje over is. Koud is de cobbler ook erg lekker! Oja, eigenlijk maak je de cobbler met suiker, maar ik heb geëxperimenteerd met agavesiroop, omda ...
Jeroen Meus - Cobbler met mango en kokos - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cobbler-met-mango-en-kokos
... .Schuif de ovenschaal gedurende 35 minuten ongeveer in de voorverwarmde oven.Haal de ovenschaal vervolgens uit de oven.Serveer de cobbler op een bord en werk af met sorbet of roomijs. ...
Cocktail: Gin Atomic² | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/cocktail-gin-atomic2
... n orange bitters maken je klassieke gin-tonic net iets specialer. Vul een laag glas met ijsblokjes. Doe alle ingrediënten in een cobbler shaker en vul op met ijsblokjes. Shake krachtig. Strain in het glas en top af met Indian Tonic. Ingrediënten 10 blaadjes basilicum 5 cl gin (bv. Atomic Gin) 2½ cl vlierbloesemsiroop 2 cl citroensap een paar ...
Vegetarische 'boeuf' bourgignon met een heerlijk krokant korstje - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/vegetarische-boeuf-bourgignon-heerlijk-krokant-korstje/
... assieker in een modern jasje te stoppen. Toen ik het idee voor een boeuf bourgignon zag met een krokant korstje erop, een hartige cobbler, was ik meteen geïnspireerd. Ik besloot hem zonder vlees, maar met extra veel paddenstoelen te maken. De combinatie met de wortels, tijm, het krokante korstje en de rode wijn is fantastisch! En.... je weet meteen wat je met al die Sinterklaas wortels kunt doen ;-). Instructies Zet de pan op hoog vuur en giet de olie in de pan. Fruit de ui en de knoflook. Voeg de wortel toe en b ...