Resultaten voor cinnamon
Cinnamon roll mug cake (klaar in 5 minuten) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/cinnamon-roll-mug-cake/
... denken: "hoe dan?" Door er een heerlijke mug cake van te maken. Ik was zelf enigszins sceptisch, want zou dan echt smaken als een cinnamon roll? Ik kan je verzekeren, dat doet het! Een ultiem verwenmoment deze cinnamon roll mug cakes! Gezonde cinnamon rolls Ze zijn bovendien ook nog eens een stuk voedzamer en gezonder dan klassieke cinnamon rolls. Bovendien zijn ze plantaardi ...
Ontbijten met Cinnamon Raisin Granola
http://mam-qwats.blogspot.be/2015/06/ontbijten-met-cinnamon-raisin-granola.html
... Ontbijten met cinnamon Raisin Granola Van de glutenvrije webwinkel Goodso.nl mochten we het ontbijtproduct cinnamon Raisin Granola van Bakery on Main uitproberen. In de mix zit oa. zeezout, honing, kaneel, rozijnen, volkoren haver en sesamzaad. Onze meiden waren razend ...
Vegan kaneelbroodjes (cinnamon rolls) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/vegan-kaneelbroodjes-cinnamon-rolls/
... Vegan kaneelbroodjes (cinnamon rolls) Deze vegan kaneelbroodjes wil je maken! Heerlijke zacht en fluffy met een rijke herfstsmaak. Normaal zorgt het ei in cinnamon rolls voor die fluffyness. Wat zou als je de broodjes plantaardig wil maken? Ik ging aan de slag. Het resultaat: ...
Uit de keuken van Levine: Gerookt paprikapoeder en kaneel
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/05/gerookt-paprikapoeder-en-kaneel.html
... Gerookt paprikapoeder en kaneel Het gerookte paprikapoeder dat ik in de Kip met paprika, champignons en sinaasappel heb gebruikt heb ik in New York gekocht. Om precies te zijn bij Penzeys Spices in de Grand Central Market in Grand Central Station. Als je ooit in New York ...
Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gezellig-ontbijten-koffiekoeken-met-chocolade-en-kaneel
... Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel - Deze koffiekoeken, een variant op de cinnamon roll zijn de ideale restverwerking. Nog wat choco en bladerdeeg liggen? Een snuifje kaneel en wat rozijntjes? Of misschien wat parelsuiker? Afgewerkt met glazuur en ...
Uit de keuken van Levine: Kaneelbroodjes / Cinnamon rolls
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/01/kaneelbroodjes-cinnamon-rolls.html
... lted butter 7 g (1 tsp) salt Filling: 25 g (2 tbsp) butter, melted 100 g (1/2 cup) sugar 30 g (1/3 cup) walnuts, chopped 1 ½ tsp cinnamon sugar, for sprinkling In the bowl of a stand mixer combine half of the flour, yeast, sugar and butter. Add the milk and egg. Beat with the paddle on low speed (# 2). Beat on high speed (# 4 – 6) for 3 minutes. Add the salt and the rest of the flour. Use the dough hook and mix the dough on low speed (# 2) until it is supple and smooth, 15 minutes. It will clean the sides of the bowl, but will stick to the bottom. Place dough in a lightly greased bowl; turn once to grease the surface. Cover and let rise until double in size (about 1 ½ hours). Grease baking sheet, set aside. Make the filling: in a small bowl, combine the sugar, the chopped walnuts and cinnamon. Turn dough out onto a lightly greased surface. Punch down dough. Cover and let rest for 10 minutes. Roll dough into a 50 x 25 cm/20 x 10 inch rectangle. Brush with the 2 tablespoons melted butter. Sprinkle the filling evenly over the dough. Starting from a long side, roll dough into a spiral (jelly roll fashion). Pinch the seam and cut evenly into eight equal slices. Snip each slice two times, making sure that each snip goes only about three-fourths of the way through a slice. Place slices 2 inches apart on the baking sheet; spread each slice slightly to form a fan shape. Cover; let rise until almost double in size (45 – 60 minutes). Preheat over to 180 ºC/350 ºF. Brush rolls with water and sprinkle with additional sugar. Bake rolls in the preheated oven for 15 – 20 minutes. Let cool on a wire rack. Adapted from: "Holiday Desserts & Breads 2005", a special interest publication from Better Homes and Gardens. Enjoy! Geplaatst door Levine op 14:40 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Broodjes, Recipes in English ...
Kaneelbroodjes in een handomdraai - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/kaneelbroodjes-een-handomdraai/
... Kaneelbroodjes in een handomdraai Bij familie in Amerika smulden we eerder van echt sticky cinnamon rolls. Heerlijke kaneelbroodjes met romige glazuur waar je je vingers bij aflikt. Gebaseerd op deze calorieënbom maakten we nu deze lichtere variant. Veel minder vet ...
https://saskookt.blogspot.com/2020/08/cinnamon-scones.html
... Jep je leest het goed, geen buns maar scones. Ze zien eruit als de klassieke cinnamon buns, maar ze worden gemaakt met een scone-achtig deeg. Geen rijstijd dus, wat het een heerlijk eenvoudig en snel klaar ontbijtrecept maakt. Uit Home Made van de fantastische Yvette van ...
https://saskookt.blogspot.com/2020/08/cinnamon-scones.html
... Jep je leest het goed, geen buns maar scones. Ze zien eruit als de klassieke cinnamon buns, maar ze worden gemaakt met een scone-achtig deeg. Geen rijstijd dus, wat het een heerlijk eenvoudig en snel klaar ontbijtrecept maakt. Uit Home Made van de fantastische Yvette van ...
Uit de keuken van Levine: Krentenbrood / Dutch Currant Bread
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/08/krentenbrood-dutch-currant-bread.html
... n or spreaded with (a little) butter.16,75 ounces (3 1/3 cups) bread flour, approximately 2 tsp instant yeast2 tbsp sugar1 ¼ tsp cinnamon (optional)1 ½ tsp salt1 egg (medium)2 tbsp soft unsalted butter½ cup buttermilk¾ cup water, room temperature10, 5 ounces (1 ¾ cups) currants Stir together the flour, yeast, sugar and cinnamon (if using) in the bowl of a stand mixer. Add the egg, butter, buttermilk and water. Stir together with the paddle attachment (#1) or with a large spoon until the ingredients come together. Add the salt.Knead with the dough hook on medium speed (#2) for approximately 10 minutes. The dough should be soft and pliable. Adjust with flour or water if the dough seems too sticky or too dry and stiff. Sprinkle in the currants during the last 2 minutes of kneading. You may have to finish kneading by hand to distribute the currants evenly.Lightly oil a large bowl and transfer the dough to the bowl, rolling it to coat it with oil. Cover the bowl with plastic wrap. Ferment at room temperature for approximately 2 hours, or until the dough doubles in size.Divide the dough into 2 equal pieces and form them into loaves. Place each loaf in a lightly oiled 8 x 4-inch or 8½ x 4½ -inch pan. Cover loosely with greased plastic wrap. Proof at room temperature for 60 - 90 minutes, or until the dough nearly doubles in size.Preheat the oven to 350 ºF.Place the loaf pans on a sheet pan and bake the loaves (on the middle shelf) for 35 - 40 minutes until nicely browned on top.Immediately remove the breads from their pans and cool on a rack.Enjoy! Geplaatst door Levine op 23:20 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Brood uit de oven, Recipes in English ...