Resultaten voor chocoladebiscuit sos piet

Fabergé-eieren met chocolade en bosbessen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/faberge-eieren-met-chocolade-en-bosbessen

... e om een dun laagje tegen de randen van de paaseivormen te vormen. Zet aan de kant om op te stijven. Samenstellen: Leg een stukje chocoladebiscuit op de bodem van elk ei, bestrijk met de crème de cassis, schep er een laagje bosbessencompote op en vervolgens een laag chocolademousse. Leg er een tweede stukje biscuit op en bestrijk dat eveneens met crème de cassis. Plaats een uur in de koelkast en garneer met een chocoladewaaier, verse bosbessen of zelfs bladgoud. Ingrediënten 250 gr gesmolten pure chocolade plakken kant-en klare chocoladebiscuit Crème de cassis bosbessencompote Chocolademousse 8 eidooiers 275 gr suiker 315 gr ongezouten boter 150 gr cacaopoeder 150 gr pure chocolade 100 ml Crème de cassis 550 ml slagroom ...

Jeroen Meus - Chocoladebiscuit met pindakaas, banaan en slagroom - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladebiscuit-met-pindakaas-banaan-en-slagroom

... chocoladebiscuit met pindakaas, banaan en slagroom - Een cake met drie lagen biscuit en daartussen slagroom, pindakaas en banaan. Meer dan een zoete zonde waard! - De biscuit Verwarm de oven voor tot 175 °C.Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem.Klop de eieren met ...

Chocoladetaart van Jurgen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/chocoladetaart-van-jurgen

... oter Chocolademousse 4 eieren 240 gr suiker 330 gr chocolade 650 ml room brokkeldeeg 250 gr bloem 125 gr boter 1 ei 100 gr suiker chocoladebiscuit 240 gr zelfrijzende bloem 50 gr cacaopoeder 6 eieren 300 gr suiker 6 el water ...

Chocoladebiscuit met mascarponemousse en aardbeien | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebiscuit-met-mascarponemousse-en-aardbeien

... t droog met een handdoek.   Ingrediënten voor de afwerking 500 g aardbeien 200 ml room (volle) een paar el bloemsuiker voor de chocoladebiscuit 80 g bloem 25 g cacaopoeder (ongezoet) 10 g maïzena 3 eieren 4 eidooiers 20 g boter (gesmolten) 120 g suiker voor de mascarponemousse 2 eidooiers (large) 45 g water 85 g suiker 1 vanillestok 150 g mascarpone 4 g gelatineblaadjes 4 cl amaretto 135 g room (volle) ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op een ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Klassieke chocoladebiscuit met pecannoten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/klassieke-chocoladebiscuit-met-pecannoten

... Klassieke chocoladebiscuit met pecannoten - Niets beter dan een heerlijke chocoladetaart! Bekleed de bodem en zijkanten van een ronde bakvorm met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180C. Maak de biscuit:Splits de eieren. Houd de eiwitten apart.   Klop de eidooiers met de helft ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen koffie ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. 2. ...

Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets

... Ratatouille op z'n Piets By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn Directions: ...