Resultaten voor champignons, ketchup

Ketchup van champignons, gemarineerde champignon, Ganda ham en pladijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/ketchup-van-champignons-gemarineerde-champignon-ganda-ham-en-pladijs

... ketchup van champignons, gemarineerde champignon, Ganda ham en pladijs - Smeer de pladijs in met losgeklopt eiwit, paneer in panko en aardappelkruiden. Ketchup: snij de champignons in dunne plakjes en kook ze gaar in de groentebouillon met het limoensap gedurende 30 min. Voeg ...

Champignon-mosterdsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/champignon-mosterdsaus

... Champignon-mosterdsaus - Smelt de boter in een kleefpan en bak de ui aan. Snij de champignons in 4 en bak ze mee aan, samen met de look. Blus de pan met water en giet de room erbij. Voeg de mosterd, ketchup en tomatenpuree toe en roer door. Kruid met peper en zout. Overstrooi ...

Pizza 4 seizoenen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pizza-4-seizoenen

... en passeer door een zeef. Rol het pizzadeeg uit en beleg met de saus. Beleg daarna in 4 vakken: versneden artisjokken, versneden champignons, versneden paprika, ansjovis, olijven, mozarellaschijven en Gruyèrekaas. Overpoeder met de Mediteranee mixmolen en bak 10 minuten op 250 graden. Ingrediënten 2 bollen mozzarella 12 olijven 16 ingelegde ansjovissen 1 rode of groene paprika 10 champignons 8 el Gruyèrekaas 10 tomaten 2 el ketchup 2 teentje look 2 el tomatenpuree Mediteranee mixmol ...

Tortilla met groenten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/tortilla-met-groenten

... Tortilla met groenten - Schil en snij de aardappelen en de champignons in schijfjes. Snij de courgette in blokjes en snipper de ui fijn. Kook de aardappelen en de courgette in een grote kookpot gedurende 10 minuten. Laat daarna goed uitlekken. Neem een diepe bakpan en verhit ...

Zelf ketchup maken (zonder suiker) » Kokerellen Snel, gezond en gemakkelijk!

https://www.kokerellen.be/ketchup-zelf-maken/

... Iedereen heeft zo wel zijn favoriete saus. De mijne is duidelijk: ketchup. Ik luste het liefst ketchup als kind, het liefst ketchup als tiener, en ook nu als twintiger (nog even, laat me er van genieten!) is het mijn aller-meest-favoriete-saus. Zijn jullie team ketchup of ...

Gebakken kipsoufflaki met ketchup en couscous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-kipsoufflaki-met-ketchup-en-couscous

... Gebakken kipsoufflaki met ketchup en couscous - Maak de couscous: giet kokende bouillon op de couscous en laat wellen. Meng er de andere ingrediënten (5 cl olijfolie, partjes sinaasappel, 1 dl Tomato ketchup en verse tijm) onder. Houd warm. Voor de soufflaki: snijd de kipfilets ...

Gezonde voetbalburger met zelfgemaakte ketchup | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gezonde-voetbalburger-met-zelfgemaakte-ketchup

... roodjes doormidden en bak nog even krokant in de oven. Bouw de hamburgers op: beleg het broodje met de geplette avocado, gebakken champignons, enkele blaadjes spinazie, de hamburger, 2 plakjes mozzarella en smeer tenslotte de zelfgemaakte ketchup op het hoedje van de hamburger. Ingrediënten 1 bol mozzarella 1 rijpe advocado 1 bakje champignons enkele blaadjes spinazie 4 tomaten 4 volkoren broodjes 500 gr rundsgehakt peper en zout 1 citroen 2 el gemalen kaas (emmenthal) 1 ajuin 1 sjalot honing 1 theelepel witte wijnazijn ...

Zelfgemaakte ketchup - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/zelfgemaakte-ketchup

... Zelfgemaakte ketchup 1 fles 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischAmerikaans Ingrediënten 1 kg tomaten, in stukjes 300 g ui, in kleine stukjes 100 g zure appel, in stukjes 200 g azijn 200 g geleisuiker Bereiden ...

Gevulde champignons met zalm, bieslook en kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-champignons-met-zalm-bieslook-en-kaas

... Bereiding Bereid de champignons door de voet van de champignons te verwijderen. Borstel en reinig ze. Snij de zalm in kleine stukjes. Meng de zalm met de bieslook en de Maredsous® Dubbelroom in een pot. Vul de champignons met de zalmmassa. Plaats het geheel 10 minuten in ...

Tip: champignons fijn snijden

https://www.prinsessenboontjes.be/post/__tip-1

... Tip: champignons fijn snijden Dit is een leuke tip om je kleine helpertjes mee aan het werk te zetten.En als ze de champignons er nadien nog eens dwars door steken, zijn het kleine stukjes.Wedden dat ze ze zo, net als onze keukenprins, wel leren eten?Tip:Dit lukt het best ...