Resultaten voor cassoulet jeroen meus

Jeroen Meus - Cassoulet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cassoulet

... cassoulet - Een cassoulet is de Franse versie van onze hutsepot. De traditionele bereiding is veel meer dan worst met bonen. Je bakt verschillende soorten varkensvlees in ganzenvet wat de stoofpot heerlijk smeuïg maakt. De varkensstaart gaat erbij voor de smaak. Hij geeft ...

Jeroen Meus - Cassoulet van groenten met stokbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cassoulet-van-groenten-met-stokbrood

... cassoulet van groenten met stokbrood - Dit is een stevige stoofpot met alleen maar groenten, geïnspireerd op de Franse cassoulet. Een waar groentefeest boordevol smaak voor jong en oud! - Doe de olijfolie in een steelpannetje en warm ze zachtjes op. Pel de teentjes ...

Jeroen Meus - Cassoulet van kip met chorizo - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cassoulet-van-kip-met-chorizo

... cassoulet van kip met chorizo - Een traditionele cassoulet is een Franse regionale specialiteit, met witte bonen en vlees als hoofdingrediënten. jeroen gebruikt in zijn variant van de Franse klassieker kip, kruidige Spaanse chorizo en heel wat groenten. Let er wel op dat ...

Cassoulet met confit de canard en Parmaham - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/cassoulet/cassoulet-confit-canard-parmaham

... verwijder de knoflookbol met de kruidnagel. Bewaar 75 ml van het kookvocht.Voeg de bonen, het kookvocht en de sojasaus toe aan de cassoulet.Haal voorzichtig de confit de canard uit het ganzenvet, zodat er weinig vet aan blijft plakken, en verdeel de boutjes over het bo ...

Cassoulet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cassoulet

... cassoulet - Laat de bonen een nachtje weken. Stoof de ui en de look aan in een beetje bakboter. Voeg de bonen, de tomatenpuree, de gepelde tomaten, de tijm en laurier eraan toe. Voeg vervolgens het water eraan toe tot alles mooi onder water staat. Laat het geheel opkoken, ...

Recepten - Cassoulet met kippenbout

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Cassoulet_met_kippenbout

... het laurierblad in de saus, dek de pot af en plaats het in de oven bij een temperatuur van 180°C, gedurende 35 minuten. Dien de cassoulet op, eventueel bestrooid met gehakte peterselie of een takje kervel. Lekker met gekookte aardappeltjes. ...

Cassoulet uit Toulouse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cassoulet-uit-toulouse

... cassoulet uit Toulouse - Zet een kleefpan op een hoog vuur en laat de boter smelten. Snij het spek in stukken en bak aan in de pan, samen met de worsten en het hammetje. Zet de pan van het vuur. Snij de ajuin en look in stukken en stoof aan in een grote stoofpot met wat ...

Recept cassoulet | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-cassoulet/

... Recept cassoulet Vandaag speel ik de hoofdrol in mijn eigen culinaire film. ‘La cuisine mitonnée’ heet hij. Als je geen Frans kent zou je dat misschien kunnen vertalen als ‘de mythische keuken’, en dat is eigenlijk helemaal niet slecht. Het betekent echter ...

Cassoulet met konijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/konijn/cassoulet-konijn

... cassoulet met konijn 4 personen 10 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 12 uur wachten waardering7.8obv 4 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 2 konijnenruggen à 400 g 250 g ganzenvet 4 tomaten vers gedopte bonen (1,2 kg ongedopt gewicht) 2 wortels, in plakjes ...

Cassoulet - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/cassoulet/cassoulet

... cassoulet 6 personen 0 min voorbereiden 1:50 uur bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 12 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 500 g gedroogde witte bonen, een nacht in koud water geweekt 1 ui, kleingesneden 1 wortel, in plakjes 2 stengels bleekselderij, ...