Resultaten voor canneloni met ricotta putanesca

Recept voor Canneloni van groene kruiden met ricotta en parmezaankorstje | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/canneloni-van-groene-kruiden-met-ricotta-en-parmezaankorstje/

... ene kruiden uit om het overtollige vocht te verwijderen en hak ze fijn, meng ze vervolgens onder de ricottakaas en vul hiermee de canneloni. Schik de cannelonis in een ingeoliede schaal. Meng de parmezaan en het paneermeel en bestrooi hiermee de canneloni. Plaats ze in een voorverwarmde oven op 180° tot ze mooi kleuren. Serveer meteen met wat sla en bijvoorbeeld een vinaigrette van ‘extra vierge’-olijfolie en balsamico. Geniet van canneloni van groene kruiden met ricotta en parmezaankorstje ...

Recept voor canneloni gevuld met ricotta en spinazie | njam!

http://www.njam.tv/recepten/canneloni-gevuld-met-ricotta-en-spinazie

... p 220°C. Leg op elk pastavel een flinke lepel van het ricottamengsel en rol op. Schep de tomatensaus in een ovenschaal, leg de canneloni erop en bestrooi met de rest van de parmigiano. Bak 15 minuten in de oven zodat de canneloni een mooi goudbruin korstje krijgt. Ingrediënten voor 2 personen 200 gsemola rimacinata 2 eieren 200 gspinazie 2 elhazelnoten, gehakt 250 gricotta 2 kleine handjes basilicum, fijngesneden 1 snuifje nootmuskaat 4 elparmigiano 200 gkerstomaatjes, in stukjes 1 teentje look, gekneusd olijfolie - versgemalen zwarte peper - zout extra: pastamachine / ovenschaal ...

Pasta putanesca met victoriabaars, garnalen en mosselen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/pasta-putanesca-met-victoriabaars-garnalen-en-mosselen

... Pasta putanesca met victoriabaars, garnalen en mosselen - Stoof de uien en look aan. Voeg hierbij de mosselen en laat ze even meestoven tot ze een beetje opengaan. Voeg ansjovis, olijven en tomaat toe. Voeg tagliatelle toe en laat alles op een zacht vuurtje stoven. Bak ...

Ricotta met aardbeien en pistaches | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ricotta-met-aardbeien-en-pistaches

... ricotta met aardbeien en pistaches - Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in stukken. Meng de ricotta met de honing en het oranjebloesemwater. Verdeel de ricotta over 4 kommetjes. Verdeel de aardbeien over de ricotta. Hak de pistachenoten grof ...

Cannelloni van zeeduivel en garnaal

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeeduivel-met-tomaat-aubergine-en-garnaal

... f en breng eventueel op smaak met citroensap. Gebruik een deel voor dit recept en vries de resterende bisque in porties in.Leg de canneloni in een compact diep bord. Snijd de zeeduivelfilet in porties. Schik de filets in een hoek tegen de canneloni aan en giet hiertussen groene bisque. Werk af met handgepelde garnalen en snippers belegen kaas. ...

Cannelloni van aubergine met aardappelpuree

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cannelloni-van-aubergine-met-aardappelpuree-en-spinazie

... sneden basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout.Meng de aardappelpuree met de ricotta de geraspte kaas en de spinazie.Maak canneloni met de gegrilde aubergine en vul ze met het aardappelmengsel.Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.Serveer met tomatensaus en garneer met een blaadje basilicum en de parmezaanschilfers.  ...

Pasta putanesca zonder pasta - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/pasta-putanesca-zonder-pasta/

... Pasta putanesca zonder pasta Ik hoor je denken: "huh? Hoe dan?" Nou, als je snel kijkt lijkt het net pasta, maar in werkelijkheid zijn het linten van zoete aardappel en dat is fijn. Dat betekent namelijk niet alleen dat het een glutenvrij recept is, maar ook dat het een ...

Half gebakken tonijn met tartaar van tomaten putanesca | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/half-gebakken-tonijn-met-tartaar-van-tomaten-putanesca

... Half gebakken tonijn met tartaar van tomaten putanesca - Kruid de tonijn flink met wat zout. Doe een beetje olijfolie in een grilpan en gril de tonijn kort aan alle kanten. De bedoeling is dat hij rondom rond gebakken is maar nog rood is binnenin. Mi-cuit dus of halfgebakken ...

Pasta met aubergine en ricotta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/pasta-met-aubergine-en-ricotta

... Pasta met aubergine en ricotta - Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de tomatensaus in een steelpan, voeg de aubergines toe en laat 10 minuten sudderen. Verdeel de pasta over 4 kommen, giet er wat saus over en schep er een lepel ricotta op. ...

Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ricotta-met-nootjes-honing-sinaasappel-en-brickdeeg

... ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg - Meng de ricotta samen met de honing, de basilicum, het sap van de sinaasappel en de fijngehakte notenmengeling. Bak het brickdeeg in een oven van 180° C gedurende 3 à 4 minuten, laat het vervolgens afkoelen en verbrijzel ...