Resultaten voor cake jeroen planta

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2016/10/vanillecake-in-de-pan_26.html

... n bij het beslag en mix verder tot ze mooi opgenomen zijn.Breng het beslag over in de pan en zet de pan 40 - 45 min in de oven.De cake zal bovenaan mooi kleuren.Laat de cake even afkoelen in de pan.Bestuif de cake met bloemsuiker en serveer met vers fruit, gebakken appeltjes, slagroom of wat jij maar lekker vindt.TIP:Als je geen gietijzeren pan hebt, dan moet je er dringend een aanschaffen. Grapje. Je kan de cake ook bakken in een ingevette ronde vorm.De eierdooiers bewaar je in een afgesloten potje in de koelkast en je maakt er sabayon van op een andere dag. Of je maakt de sabayon meteen en je geeft hem bij de cake.Ik heb gekozen voor een gietijzeren pan met doorsnede 20.5 cm. ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2016/10/vanillecake-in-de-pan_26.html

... n bij het beslag en mix verder tot ze mooi opgenomen zijn.Breng het beslag over in de pan en zet de pan 40 - 45 min in de oven.De cake zal bovenaan mooi kleuren.Laat de cake even afkoelen in de pan.Bestuif de cake met bloemsuiker en serveer met vers fruit, gebakken appeltjes, slagroom of wat jij maar lekker vindt.TIP:Als je geen gietijzeren pan hebt, dan moet je er dringend een aanschaffen. Grapje. Je kan de cake ook bakken in een ingevette ronde vorm.De eierdooiers bewaar je in een afgesloten potje in de koelkast en je maakt er sabayon van op een andere dag. Of je maakt de sabayon meteen en je geeft hem bij de cake.Ik heb gekozen voor een gietijzeren pan met doorsnede 20.5 cm. ...

Chocoladetaart met romig chocoladeglazuur | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/chocoladetaart-met-romig-chocoladeglazuur

... oter. Klop de suiker en de eieren tot een luchtig mengsel. Spatel er de bloem, de amandelen en het chocolademengsel door. Vet een cakevorm in en giet het mengsel erin. Bak de cake 45 minuten op 160° C. Laat de cake afkoelen. Breng room bijna aan de kook en giet die op de chocolade. Roer tot een glad mengsel. Zet de cake op een rooster en giet het gl ...

Jeroen Meus - Polentacake met maanzaad en sinaasappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polentacake-met-maanzaad-en-sinaasappel

... Polentacake met maanzaad en sinaasappel - Polenta wordt gemaakt van maïs. Je kunt er perfect een glutenvrije cake mee bakken op voorwaarde dat je glutenvrij bakpoeder gebruikt. jeroen geeft het gebak meer smaak met maanzaad, kardemom, sinaasappel en geroosterde amandelen. ...

Jeroen Meus - 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/44-cake-gevuld-met-speculaas-en-een-ganache-van-chocolade

... 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Een eenvoudige 4/4 cake wordt heel feestelijk en bijzonder als je hem afwerkt met chocoladeglazuur, speculaaspasta en verkruimelde speculaaskoekjes. - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Snijd de ...

Jeroen Meus - Tulbandcake met aardbeien en yoghurt - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tulbandcake-met-aardbeien-en-yoghurt

... Tulbandcake met aardbeien en yoghurt - Gebruik verse aardbeien om deze bijzondere cake te pimpen. - De cake Verwarm de oven voor tot 175 °C. Klop de eieren schuimig met de suiker in de keukenmachine. Klop de boter beetje bij beetje door het eier-suikermengsel. ...

Jeroen Meus - Cake met amandel, chocolade en banaan - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-amandel-chocolade-en-banaan

... met amandel, chocolade en banaan - Dit is een ideaal recept om een paar overrijpe bananen weg te werken. Door de banaan blijft de cake een beetje vochtig vanbinnen. Serveer hem ‘puur natuur’ of met mascarponecrème. - 0. Verwarm een heteluchtoven tot 175 ° ...

Jeroen Meus - Chocoladecake met vanille-ijs en gezouten karamelsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladecake-met-vanille-ijs-en-gezouten-karamelsaus

... Chocoladecake met vanille-ijs en gezouten karamelsaus - Een huis dat geurt naar versgebakken cake, dat is pas thuiskomen! Met deze cake zal het gegarandeerd het geval zijn. In dit nagerecht gebruikt jeroen heel klassieke smaken voor een lekker dessertje: chocolade, ...

Petitfours met rozencrème | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/petitfours-met-rozencreme

... ig. Klop dan de roomkaas erdoor tot de massa mooi glad is; roer het rozenwater en de rozenconfituur door de botercrème. Snijd de cake horizontaal in 4 dunne plakken. Bestrijk 3 plakken cake met de rozencrème. Stapel ze alle drie op elkaar en dek het geheel af met de laatste plak; druk de lagen eerst gelijkmatig op elkaar en besmeer dan ...

Uit de keuken van Levine: Cake met cranberry's

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/03/cake-met-cranberrys.html

... cake met cranberry's Iedere keer bevalt het goed: cake bakken met daarin roomkaas (Mon Chou). Ook deze cake met gedroogde cranberry's smaakte ons prima.Edit 21 maart: helaas heb ik het recept moeten verwijderen. Ik had netjes aan Taste.com, de site waar ik het recept ...